02.04.2012 / Tarkan'dan Rus Güzele Jest

Isinbayeva, Yelena


     Tarkan Rus yıldız atlet Yelena Isinbayeva’ya imzalı albümlerini gönderdi, konserine davet etti...

     İstanbul’da geçen ay düzenlenen “Dünya Salon Atletizm Şampiyonası”nda “Tarkan hayranı” olduğunu açıklayan Rus yıldız sırıkçı Yelena Isinbayeva’ya ünlü popçu güzel bir jestle teşekkür etti. Şampiyonada altın madalya kazandıktan sonra yaptığı basın toplantısında “Tarkan’ı ve şarkılarını çok seviyorum. Keşke buraya gelip beni destekleseydi. O’nunla tanışmak isterdim.”

     “Siz yine de O’na benden selam söyleyin” diyen Isinbayeva’nın adresine ulaşan Tarkan, dünya rekortmeni hayranına imzalı albümlerini gönderdi. Yeteneği kadar güzelliğiyle de adından sıkça söz ettiren Rus atletin hayranı olduğunu öğrendiğinde bundan duyduğu memnuniyeti göstermek isteyen Tarkan’ın, son iki albümünü imzalayıp bir teşekkür notuyla birlikte Isinbayeva’ya gönderdiği ortaya çıktı. Ünlü popçu aynı zamanda uygun olduğu bir zamanda konserlerinden birinde konuk etmek istediğini de Isinbayeva’ya iletti.

     Tarkan Volgograd’a Gider mi?

     İstanbul’da kariyerinin belki de son salon dünya şampiyonluğunu kazandığını söyleyen Isinbayeva için Türkiye’deki yarışma bu jestle “unutulmazlar” arasına girdi. Akıllara gelen soru şu: Acaba Rusya’da oldukça popüler olan Tarkan, bir konserini de ünlü hayranı Isinbayeva’nın kenti Volgograd’ta verir mi?

     Sırıkla atlama başarısı ve sempatik kişiliğiyle gönüllerde taht kuran Yelena Isınbayeva, tüm zamanların en iyi kadın sırıkçısı. İki olimpiyat, beş dünya şampiyonluğu olan Rus atlet, açık saha (5.06 m) ve salonda (5.01 m) dünya rekorlarının sahibi. Tarihte 5 metreyi geçen ilk ilk kadın sporcu olan 29 yaşındaki Isinbayeva bugüne kadar tam 28 dünya rekoru kırdı.

     Gazete Vatan - 02.04.2012, Pazartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769932
Online Ziyaretçi Sayısı:43
Bugünlük Ziyaret :984

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.