16.07.2012 / 'Allah Seni Bize Bağışladı'

Nilüfer - Sezen Aksu


     Sezen Aksu’nun her yıl geleneksel olarak verdiği “Harbiye Açıkhava Konserleri” önceki gece başladı. Konsere, göğüs kanseri tedavisinden sonra sağlığına kavuşan ve kadim dostu Sezen Aksu’yla iki şarkı seslendiren Nilüfer damgasını vurdu.

     Sezen Aksu, konserine “Gülümse” ile başladı ve yaklaşık 4.5 saat sahnede kaldı. “Vay” adlı parçasını da sahneden yakın bir zamanda kanserden ölen dostu senarist Meral Okay’a gönderdi.

     Gecenin ilk konuğu “Hakim Bey” şarkısıyla meşhur olan Mehmet Erdem’di.

     Konserin asıl sürprizi ise Nilüfer oldu. “Açıkhava”ya girdiğinde seyircilerin alkışlarıyla karşılanan Nilüfer’e, Aksu sahnede “Kalbimin içi, iç organlarım erim erim eridi sana. Allah seni bize bağışladı. Allah birlikte yaşlanmayı da nasip etsin. Ucundan başladık da” diyerek takıldı. İkili “Sen Ağlama” ve “Geri Dön” şarkılarını birlikte seslendirdi. Son konuk da Nükhet Duru oldu.

     Final “O’nu Alma Beni Al” ile yapıldı. Aksu, seyirciyi kırmayarak bis yaptı ve iki şarkı daha söyledi.

     Madonna Sütyeni

     Sezen Aksu, sahnede Madonna konserinden çok etkilendiğini ve bunun için kendisine özel bir sütyen yaptırdığını söyleyip, sütyeni taktı. Aksu “Bu bir prototip. Bunu geliştirip uçlarından su ya da süt fışkırtanı da hazırlayacağız. Bizim Madonna’dan neyimiz eksik?” diyerek seyircileri kahkahaya boğdu.

     Gazete Vatan - 16.07.2012, Pazartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769808
Online Ziyaretçi Sayısı:47
Bugünlük Ziyaret :973

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.