01.06.2012 / Imany Bu Akşam Sahnede!

Imany - Erdem, Cengiz


     2011'in en iyi müzikal keşiflerinden biri olan Imany İstanbul’daki hayranlarıyla buluşuyor!

     Imany, “The Shape of a Broken Heart” ile Türk hayranlarının kırık kalplerini yeniden şekillendirecek. Görüntüsü ve sesiyle “Comoros Adaları”nın tropikal iklimini dünya sahnelerine taşıyan Imany, ilk albümü olan “The Shape of a Broken Heart” ile 2011 yılının en iyi müzikal keşiflerinden biri oldu.

     Aşkın hüznünü soul müziğin büyüsüyle damarlarınıza işleyen Imany, “The Shape of a Broken Heart” albümünde özellikle “You Will Never Know” ve “Slow Down” şarkılarıyla ön plana çıkıyor. Genel olarak aşk ve hüznü konu eden albüm, kalp kırıklıklarına en iyi ilaç olarak “Universal Music & Avrupa Müzik” etiketiyle müzik marketlerdeki yerini aldı.

     Türkiye’de de geniş bir kitleye sahip olan Imany’nin gün içinde “Avrupa Müzik”in genel müdürü Cengiz Erdem eşliğinde gezdiği İstanbul’a hayran kaldığı öğrenildi.

     Sesiyle ve müziğiyle hayranlık yaratan Imany’nin “Tuborg Gold” ana sponsorluğunda ve “Uru Group” organizasyonuyla gerçekleşecek sahne performansına şahit olmak ve unutulmaz bir gecede yer almak isteyenler bu akşam “Küçükçiftlik Parkı”nda gerçekleşecek olan Imany konserine gidebilirler.

     Gazete Vatan - 01.06.2012, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771484
Online Ziyaretçi Sayısı:47
Bugünlük Ziyaret :1060

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.