02.05.2012 / Tatlıses'ten Ağır Cevap

Tatlıses, İbrahim


     Tatlıses’in oğlu İdo, “Twitter”dan babası hakkında ağır eleştirilerde bulunanlara cevap verdi...

     Demet Akalın’ın, “Cennet de cehennem de bu dünyada” tweet’i ve Erol Köse’nin ağır eleştirileri, İbrahim Tatlıses’i kızdırdı. İbo “Twitter”da çok sert karşılık verdi.

     İbrahim Tatlıses, “Kral TV Müzik Ödülleri”nde sahneye çıktığı sırada, kavgalı olduğu Demet Akalın’ın “Twitter”a “Cennet de cehennem de bu dünyada. Ne kadar büyüksün sen Allah’ım” yazması geceye damgasını vurmuştu. Akalın’ın bu sözlerinin ardından Tatlıses’in küçük oğlu İdo, “Twitter” sayfasından hem Akalın’a hem de son dönemde babası hakkında ağır eleştirilerde bulunan Erol Köse’ye cevap verdi. İdo “İmparator’un yani babamın başarısı kimlerin canını acıtıyorsa onlara sesleniyorum:) Durun Daha Yeni Başladık !!!” dedi.

     “Mesaj Tatlıses’e Değil”

     Demet Akalın kendisine yönelik eleştirilerin artması üzerine, “Twitter” sayfasında Tatlıses’in menajeri Eyüp Kanat’a hitaben “Tatlıses’e ilet lütfen mesajımı Eyüpcüm. Acil şifalar dilediğimi de. Kastedilen, kendisi değil” diye yazdı. Akalın’ın bu barış mesajının ardından bu kez de İbrahim Tatlıses, “Twitter” sayfasından isim vermeden şu mesajı yayınladı: “Kral TV’nin gecesinde isim vermeden ortaya bir kemik attım, köpekler hemen kendini belli edip kemiği kaptı! Kemiğe gel :))))” Tatlıses’in bu ağır sözlerle karşılık verdiği kişinin son dönemde kendisi hakkında ağır eleştirilerde bulunan Erol Köse olduğu iddia edildi.

Kemiğe Geeeelllllll


     Gazete Vatan - 02.05.2012, Çarşamba




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5772294
Online Ziyaretçi Sayısı:37
Bugünlük Ziyaret :1088

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.