03.05.2012 / Allah Akıl Fikir Versin

Lady Gaga


     Lady Gaga, kötü ruhların turnesini mahvetmesinden korktuğu için özel elektro manyetik ruh tespit etme aleti aldı...

     Lüks yaşantıları için masraftan kaçınmayan ünlülerden kimi spor hocasına seans başı 1500 dolar öderken, kimi de konserdeki kostümü için 100 bin doları gözden çıkartıyor.

     Dünyanın en çok konuşulan yıldızları kazandıkları milyon dolarları nereye harcayacaklarını şaşırdı. İngiliz “Marie Claire Dergisi”nin derlediği habere göre, sanatçılar banka hesaplarındaki paraları hiç düşünmeden etrafa saçıyor. Amerikalı şarkıcı Beyonce, sahnede giyeceği bir tayta 10 bin dolar verirken, “U2”nun solisti Bono, İngiltere’deki evinde unuttuğu şapkasını, bin dolarlık first class biletini kapıp; şapkasını alıp geri konserlerine devam etti.

     Şapka İçin Turneyi Yarıda Bıraktı

     Ülkemizde de konser veren İngiliz grup “U2”nun solisti Bono, Avrupa turnesinde en sevdiği şapkayı evde unuttuğunu fark edince, ilk uçakla evine geri uçtu. Bin dolar verdiği first class biletiyle uçağa binen şarkıcı tanındığını fark edince pilotun yanında seyahat etmeyi tercih etti ve şapkasını alıp geri döndüğü İtalya’da turnesine devam etti.

     Aşçısına Günlük 800 Dolar

     Her daim dış görünüşüne büyük önem verdiğini dile getiren popun yıldızı Rihanna, her sene bakımı için bir milyon dolar harcıyor. Bunun dışında özel spor hocasına her seans için 1.500 dolar ödediği öğrenilen Amerikalı şarkıcının yanından ayırmadığı özel aşçısına da günlük 800 dolar ödediği belirtildi.

     Uykuya Düşkün Daniel


     “Harry Potter” serisiyle ünlenen ve İngiltere’nin en genç zenginleri arasında yer alan Daniel Radcliffe, uykusuna düşkün olduğunu ortaya koydu. Şimdilerde farklı projelerde yer alarak çocukluk imajından kurtulmaya çalışan genç oyuncu, kendine özel yaptırdığı yatak için 10 bin doları vererek güzellik uykusuna mı yatacak espirilerini gündeme getirdi.

     Hayaletlerden Korunmak İçin 50 Bin Dolar

     Giyim tarzıyla her zaman gündeme gelen Amerikalı şarkıcı Lady Gaga, kötü ruhların turnesini mahvetmesinden korktuğu için özel elektro manyetik ruh tespit etme aleti aldı. Bu makineye 50 bin dolar veren şarkıcının, hayaletlerden kendini korumak için bir tane edindiği belirtildi.

     Tayt İçin 100 Bin Dolar

     En çok kazanan şarkıcılar arasında olan Amerika’nın “R&B” divası Beyonce, turnelerindeki kostümleri şovu kadar ön planda tutuyor. Ünlü İspanyol markası “Balenciaga”nın kendine özel tasarladığı tayt için ünlü şarkıcı 100 bin doları feda etti.

     Gazete Vatan - 03.05.2012, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769476
Online Ziyaretçi Sayısı:48
Bugünlük Ziyaret :933

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.