30.07.2012 / Nurseli İdiz'i Kızdıran Kampanya

Belgün, Nilgün - İdiz, Nurseli


     Nilgün Belgün: “Yardım Gecesi Yapalım Hastaneye Kaldıralım”

     Oyuncu Nurseli İdiz kendisi için yardım kampanyası düzenlemek isteyen meslektaşlarına ateş püskürdü.

     Alkol problemiyle bir kez daha gündeme gelen oyuncu Nurseli İdiz için meslektaşları harekete geçti. Sosyal paylaşım sitesi “Twitter” üzerinden örgütlenen oyuncular İdiz için bir gece düzenlemeye karar verdi. Yardım kampanyasının startını tiyatrocu Nilgün Belgün verdi. “Devlet Tiyatroları”nı göreve çağıran Belgün “Devlet tiyatrosu oyuncuları biraraya gelsin. Bizler de katılalım Nurseli İdiz’i kurtaralım. İlle de Nurseli’yi Cahide Sonku’nun durumuna mı düşürmek lazım? Oturup da televizyonlarda ağlayıp zırlayarak olmaz bu iş. El atalım, apar topar bir hastaneye yatıralım. Gece yapalım, para toplayalım. Bu iş zorla yapıldığı zaman olur. Kadını kendi haline bırakmamamız lazım. Çünkü ruh sağlığı normal değil. Ben O’nunla birlikte oynamak, O’na destek olmak istedim. Oynayacağım tiyatronun sahibi istemedi. ‘Alkol alıyor biz onunla baş edemeyiz’ dedi. İnsanlar iş vermekten çekiniyorlar. Bu kadını önce tedavi ettirmek sonra da adam gibi iş sahibi yapmak lazım” dedi.

     Belgün’e “Devlet Tiyatrosu” oyuncusu Bilge Şen de “Hemen bir gece tertip edelim, vakıflarımız var. Para toplayıp, tedavi ettirelim” sözleriyle destek verdi. “Tiyatro İstanbul”un sahibi Gencay Gürün de “O’nunla ilgili yardım kampanyasına destek olurum ama yapılacak organizasyonun Nurseli’yi rahatsız etmemesi lazım” dedi.

     Nurseli İdiz: “Ben Behiye Aksoy Değilim”

     Nurseli İdiz ise kendisi için düzenlenecek olan yardım kampanyasına öfkelendi. “Benim yardıma ihtiyacım yok” diyen İdiz “Ben SSK’lıyım, istediğim hastanede yatabilirim. Babamdan kalan ciddi bir maaşım var. Zaten bir hastanem var istediğim zaman gidip tedavi görüyorum. Bu neyin kampanyası? Yardım nedir? Dostluk, arkadaşlıktır, birlikte iş yapmaktır. Behiye Aksoy 80 yaşına gelince O’na yardım gecesi düzenlerler ya. Beni de Behiye Aksoy durumuna düşürüyorlar. Ama ben Behiye Aksoy değilim. İyi niyetli olabilirler ama ne kampanyası düzenliyorlar anlamış değilim. Ölmüşüm de cenazeme gelmiş gibi yapıyorlar. Kampanyadan önce açsınlar benim hastalığımı (Bipolar) okusunlar. Her dakika ‘Twitter’da yazı yazmayı biliyorlar da bunu mu bilmiyorlar?”

     “Ben Anneme Bakarım!”

     Nurseli İdiz’in kızı Elif İdiz ise “10 tane ayrı iş yapıyorum. Anneme ben bakarım. Yardım etmek isteyenler çok var ama o kadar yardıma muhtaç olsa duruma ben el koyarım. Annemle ilgili her şeyi olabileceği en iyi noktaya taşıyacağız” dedi.

     “Şu Kadının Haline Bakın”

     Ayşe Özyılmazel sunuculuğunu yaptığı “Ayşe ile Alişan”da Nurseli İdiz’le ilgili görüntüleri izlerken gözyaşlarını tutamadı. Özyılmazel “Nefret ediyorum böyle haberlerden. Bu kadın ne yaşadı, ne biliyorsunuz siz? Şu kadının haline bakın” diyerek tepkisini dile getirdi.

     Dipnot: Zeki Müren’le yarışan tek kadın assolist olarak gösterilen Behiye Aksoy (80), rahatsızlığının ardından huzurevine yatırılmıştı. Aksoy adına, meslektaşları yardım gecesi organize etmişti.

     Gazete Vatan - 30.07.2012, Pazartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5795066
Online Ziyaretçi Sayısı:39
Bugünlük Ziyaret :1072

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.