23.08.2012 / Ben Üstündeyken Sakın Oturmasın!

Oryantal Didem


     Ayşegül Yıldız istemediği için ünlü oryantal İbrahim Tatlıses ile yollarını ayırdı.

     Yaklaşık olarak 1.500 kişinin izlediği Didem yaptığı kıvrak danslarla kendisini izlemeye gelenleri coşturdu. Müthiş bir dans gösterisinin ardından “Golden & Tulip Oteli”nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü oryantal Didem çarpıcı açıklamalar yaptı. Didem; “İşlerimiz Allaha şükür çok iyi. İbrahim beyleyken de aynı tempoda koşturuyordum. Şimdi de aynı tempoda koşturuyorum. Hiçbir sorun yok. Ben özgürüm artık!”

     Asena’nın geçtiğimiz günlerde yaptığı; “Kimseyi kendime rakip görmüyorum. Ben kendi başıma bir kraliçeyim. Oturduğum tahtı, kalkınca alır götürürüm” demesiyle ilgili olarak; “Aslında böyle şeylerle muhatap olmak istemiyorum. Çok üzücü şey bunlar. Hepimiz aynı yerde ekmek yiyoruz. Niye bu sitem anlamış değilim. Kendisini tanımıyorum, bilmiyorum. Tanışmışlığım da yok, kavgam da yok. O cümleyi duyduktan sonra aklıma Cem Yılmaz’ın bir şakası geldi; ‘Ben o tahtın üstündeyken sakın oturmasın..! Benim sarayım da tahtım da yok. Hiçbir şeyde de gözüm yok. Beni halk, sevenlerim buraya getirdi. Önce Allah sonra İbrahim Tatlıses sonra halktır benim için. Onların İbrahim Bey’le başka türlü ilişkisi vardı, benim tümüyle başka. Biz baba kız gibiydik. Özel hayatına bir şey demiyorum ama kimse benimle polemiğe girmesin. Niye bu kadar kin niye bu kadar nefret onu da bilmiyorum” diye konuştu.

     Evliliği de düşünmediğini belirten güzel oryantal; “Evliliği düşünmüyorum. Özgürlüğüme düşkün bir insanım. Ancak 35-40 yaşlarında evlenirim... Sinirlendiğim zaman kapıyı vurup çıkmam lazım çünkü” şeklinde konuştu.

     Gazete Vatan - 23.08.2012, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769940
Online Ziyaretçi Sayısı:38
Bugünlük Ziyaret :985

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.