24.08.2012 / Meltem Cumbul'dan Sürpriz Nikah!

Cumbul, Meltem - Özbaş, Alican


     Meltem Cumbul 12 yaş küçük sevgilisiyle gizlice evlendi.

     Cumbul’un, turizmci Alican Özbaş ile nikahına sadece 4 kişi katıldı. Ünlü oyuncunun evlilik kararını yakınlarıyla nikahtan 1 gün önce paylaştığı öğrenildi.

     Yılın sürpriz evlilik haberi Meltem Cumbul’dan (42) geldi. Ünlü oyuncu, “Kuşadası İmbat Otel”in sahibi Alican Özbaş (30) ile “Blue Sky Otel”de nikah masasına oturdu. 4 kişinin katıldığı nikahta damadın şahitliğini bir arkadaşı, Meltem Cumbul’un şahitliğini ise yeğeni yaptı. Törende Cumbul’un avukatı da hazır bulundu. Gizli yapılan törende Özbaş’ın babası Erol Özbaş yoktu. İddiaya göre Erol Özbaş, bu evliliğe onay vermediği için nikah törenine katılmadı. Erol Bey, oğlunun önceki düğününe de katılmamıştı. Oğlunun evliliğini onaylamayan Erol Özbaş, bir dönem Ajda Pekkan ile aşk yaşamıştı. “Vip Turizm”in ortaklarından Aydın Osman Erkan’ın torunu olan Alican Özbaş, 2009 yılının ekim ayında Nurettin Hasman’la Güliz Onursal’ın ikizlerinden Merve Hasman’la evlenmişti. Ancak mutlulukları kısa sürdü, çift 4 ay sonra boşandı. Merve Hasman ayrılığın ardından Berk Suyabatmaz’la yeni bir aşka yelken açarken, Alican Özbaş uzun süre ortalıkta görünmedi. Özbaş’ın Meltem Cumbul ile 3 ay önce tanıştığı ortaya çıktı. Düğününde beyaz bir elbise giyen Cumbul’un evlilik kararını yakınlarıyla 1 gün önce telefonla paylaştığı, nikah için gerekli bütün işlemleri de büyük gizlilik içerisinde gerçekleştirdiği öğrenildi. Kendisinden 12 yaş küçük olan Özbaş ile evlenen Cumbul, böylece ikinci evliliğini yapmış oldu. Cumbul, 2003 yılı nisan ayında evlendiği mimar Çağlayan Tuğal’dan 2005 yılı haziran ayında tek celsede boşanmıştı. Daha sonra oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte olan ünlü oyuncunun bu ilişkisinin evlilik isteği üzerine bittiği iddia edilmişti.

     Damadın Babası Ajda Pekkan’ın Eski Sevgilisi

     Özbaşlar Söke’nin köklü ailelerinden. Alican Özbaş'ın dedesi “DYP” kurucusu Ali Rıza Özbaş. Kuşadası’ndaki “İmbat” ve “Blue Sky International” otellerinin sahibi Erol Özbaş, 22 Temmuz 1958 doğumlu. “İzmir Özel Türk Koleji”ni bitirdikten sonra Amerika’da turizm eğitimi görmüş. Başından 2 evlilik geçen Özbaş’ın ilk evliliğinden dünyaya gelen Alican da baba mesleğini seçti.

     Erol Özbaş, adı yıllar önce İzmir’de 5 trilyon liralık naylon fatura soruşturmasıyla gündeme gelmişti. Özbaş bir dönem Ajda Pekkan ile aşk yaşamıştı. Hatta çiftin gizlice imam nikahı kıydıkları da öne sürülmüştü.

     Gazete Vatan - 24.08.2012, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771991
Online Ziyaretçi Sayısı:37
Bugünlük Ziyaret :1083

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.