01.09.2012 / 'Cem My Man!'

'Cem My Man!'


     Tarkan, konserine eşiyle gelen Cem Yılmaz’a sık sık takılıp “Türkiye’nin en karizmatik babası” diyerek iltifat yağdırdı.

     “Harbiye Açıkhava Tiyatrosu”ndaki konser serisinin üçüncüsünü veren Tarkan, yine binlerce hayranına muhteşem bir gece yaşattı. Megastar, konserinde ayrıca birbirinden ünlü konukları ağırladı. Konsere komedyen Cem Yılmaz ve eşi Ahu Yağtu, Arzu Sabancı, Burcu Güneş gibi isimler katıldı. Kendisini izlemeye gelenler arasında Cem Yılmaz’ı gören Tarkan, “Cem my man” (Cem adamım) diyerek İngilizce seslendi. Tarkan, “Türkiye’nin en karizmatik ve yakışıklı babası, Kemal’in babası aramızda. Kemal’i evde uyutup konsere gelmişler. Cem Yılmaz bana oğlu Kemal’in fotoğrafını gösterdi maşallah çok tatlı ve sevimli” dedi.

     Daha sonra, Yılmaz’a “Hadi Cem oturmaya mı geldin, kalkmayacak mısın?” diye sordu. Cem Yılmaz’da “Şarkım çıktığında, Kuzu Kuzu’yu söylediğinde kalkarım” diye cevap verdi. Ardından Tarkan, “Kuzu Kuzu” parçasını seslendirdiği sırada yine oturduğu yerden kalkmayan Cem Yılmaz elleri ile dans figürleri yapınca, Tarkan sahnede O’na bakıp gülmeye başladı. Sahnede enerjisinin oldukça fazla olduğunu vurgulayan megastar “O kadar hareketliyim ki yerimde duramıyorum. Sahnede atlıyorum, zıplıyorum maymun gibiyim” diye espri yapınca tüm izleyiciler kahkahaya boğuldu.

     3 Kez Bis Yaptı

     Tarkan sahneden bir ara Arzu Sabancı’ya da seslendi. “Arzu hadi oturma, kalk” deyince Arzu Sabancı da ayağa kalkıp dans etti. Tarkan, ayrıca üç kez bis yaptı.

     Gazete Vatan - 01.09.2012, Cumartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771180
Online Ziyaretçi Sayısı:28
Bugünlük Ziyaret :1051

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.