05.06.2012 / Nazi Göndermesi

Nazi Göndermesi


     İstanbul’a gelmeye hazırlanan Madonna Fransız lider Le Pen için “Nazi” benzetmesi yaptı...

     7 Haziran’da İstanbul’a gelecek olan Madonna’nın dünya turnesi bu kez farklı şekilde gündemde. Ünlü şarkıcı, dünya turnesi için hazırlanan bir video klibinde aşırı sağcı Fransız lider Marine Le Pen için “Nazi” benzetmesi yaptı. Le Pen, Madonna’ya sert tepki gösterdi.

     Madonna’nın dokuzuncu turnesi olan “MDNA Tour” İsrail’de başladı, Fransa’da olay oldu. Amerikalı yıldızın konserde söylediği “Nobody Knows Me” adlı parça sırasında gösterilen klipte Fransız aşırı milliyetçi lider Marine Le Pen dev ekranlara alnında gamalı haç ve Hitler bıyığı ile yansıdı.

     Aynı klipte Papa 16. Benedict, Çin lideri Hu Jintao ve Amerikalı aşırı muhafazakar politikacı Sarah Palin’in görüntülerine de yer verildi.

     Le Pen, “Bunu Fransa’da Yaparsa İntikam Alırız” Dedi

     Le Pen’in avukatları Madonna’ya karşı iftira davası açıp para kazanmanın hesaplarını yapmaya başladı.

     Madonna 14 Temmuz’da Paris, 21 Ağustos’ta da Nice kentlerinde olmak üzere “MDNA Tour” kapsamında Fransa’da iki konser verecek. Madonna’nın konserlerinin her birinin aynı olduğu ve Fransa’da da değişmeyeceği söyleniyor. Le Pen’in avukatları ise kendisine karşı iftira davası açıp “para kazanacaklarını” söylüyor.

     Gazete Vatan - 05.06.2012, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770580
Online Ziyaretçi Sayısı:40
Bugünlük Ziyaret :1035

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.