02.11.2012 / Aysal, Madonna'yı Akladı!

Aysal, Madonna'yı Akladı!


     Aysal, “TT Arena”daki zemin sorunuyla ilgili konuştu.

     “Galatasaray” Başkanı Ünal Aysal, “TT Arena”daki zemin sorununun “Madonna Konseri”nden kaynaklanmadığını açıkladı.

     “İstanbul Auto Show”u gezen “G.Saray” Başkanı Ünal Aysal gündemdeki “TT Arena”daki drenaj sorununun “Madonna Konseri”nden kaynaklanmadığını dile getirdi.

     “TT Arena”da yapılan konserin zemin hasarına yol açmadığını ifade eden Aysal, “Elimize ulaşan ilk raporlar, sorunun Madonna konserinin yapıldığı yerde olmadığını gösteriyor. Çünkü suyun biriktiği yer Madonna konserinde kullanılan ağır vasıtaların vinçlerin kurulduğu yer değil, tamamen tersi taraftaki yer. 3-4 gün sonra diğer raporlar da geldikten sonra her şey daha da netleşecek. Tek raporla yetinmiyoruz. Çünkü G.Saray’ın istikbali ve bundan sonra bu tip sorunlar yaşanmaması için bu durumu faydaya çevirmek zorundayız” dedi.

     “TT Arena”da zemin üzerinde ara dönemde bir takım çalışmalar yapılabilme ihtimalinin de olduğunu belirten Aysal, “Maçlar oynanırken bir çalışma yapılamaz. Sorunun büyüklüğüne veya küçüklüğüne bağlı bir şey bu. Sorun çok büyükse, herhalde mevsim sonu, ama bir ayda halledilebilecek birşey ise devre arasında da çözülebilir” ifadelerini kullandı.

     Gazete Vatan - 02.11.2012, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770005
Online Ziyaretçi Sayısı:41
Bugünlük Ziyaret :992

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.