06.11.2012 / 'O Kadar Salak mı Görünüyorum'

Sayan, Seda


     Seda Sayan çok kızdı.

     Geçtiğimiz hafta Seda Sayan’ın sunduğu “Seda Sultan Programı”na Esra-Ceyda kardeşler ile İslamcıların yaşam koçu Sibel Üresin’in kavgası programa damga vurmuştu. Köşesinde bu olayı hedef alan Mesut Yar’a, Seda Sayan’dan sert yanıt geldi.

     Seda Sayan, “Sevgili kardeşim Mesut Yar Cuma günü istenmeyen şeyler canlı yayında yaşandı. Bu olayla ilgili köşe yazısı yazmışsın. Mesut Yar şöyle diyor; ‘Seda Sayan yeteneklerini ve ekranda yarattığı manyetik alanı asla küçümseyemeyeceğim bir kuşak ustası. Buna rağmen doğal olarak herkes gibi reyting kaygısı içinde. Canlı yayında yaşanan Sibel Üresin ve Cicişler’in tamamıyla bel altından devam eden polemiği kelimenin tam anlamıyla demode bir reyting oyunuydu.’ Çok kızdım sana. Eğer burada bir demode reyting oyunu işlendiyse sen bunu her gece yapıyorsun demektir” dedi.

     Seda Sayan konuşmasına şöyle devam etti: “Sevgili Mesut yar o biplediğimiz her yerde küfür var. Demek ki sen bunu her gece yapıyorsun. Ama yaş tahtaya bastın. Çünkü ben program öncesinde konuklarımla yan yana bile gelmiyorum. Bu benim 20 yıldır prensibimdir. Ben yayından önce konuklarımla asla yan yana gelmem, asla konuşmam, hele ki kurgulamak. Ben o kadar salak mı görünüyorum? Bu beni çok kızdırdı” şeklinde konuştu.

     Gazete Vatan - 06.11.2012, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769990
Online Ziyaretçi Sayısı:50
Bugünlük Ziyaret :991

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.