14.11.2012 / Önce Kedisine Nafaka Bağlattı Sonra 'Boşanmıyorum' Dedi!

Çelik, Lemi - Kalebayır, Hülya


     Lemi Çelik’e 3 yıl önce boşanma davası açan tiyatro sanatçısı Hülya Kalebayır, amacına ulaşıp eşinden boşandı. Ancak Kalebayır, şimdi de “Trabzonspor”un “Başbakan” lakaplı eski futbolcusuna büyük bir “çalım” daha attı.

     Mahkeme, “Eşimi seviyorum ve boşanmak istemiyorum” şeklinde dilekçe veren Kalebayır’ın talebini kabul edip çiftin boşanma kararını iptal etti. Lemi Çelik ile “Devlet Tiyatroları” sanatçısı Hülya Kalebayır, 9 Ekim 1995’te evlendi. Bu birliktelikten “Su” isimli bir kızları olan çiftin mutluluğu, 2008’de bozuldu. 2010 yılında mahkemeye başvurarak dava açan Kalebayır, 17 yıllık eşi ve 1 çocuğunun babası Lemi Çelik’i, kendisini “3 farklı kadınla aldatmakla” suçladı. Kalebayır, boşanma karşılığında kızları için aylık 4 bin 500 TL nafaka, kendisi için 600 bin TL maddi-manevi tazminat ve aylık 6 bin TL nafaka talep etti. Çelik ise ihanet iddialarını reddedip, kendisini “Davacı, beni kayınvalidemin önünde tokatladı. Beni bıçaklayıp, öldürmekle tehdit etti” sözleriyle savundu.

     2 yıl süren davanın en ilginç konularından biri de Çelik çiftinin kedisi “Mırmır” oldu. Mahkeme, davacı Kalebayır’ın talebi üzerine, Çelik’in, kedisi “Mırmır” için aylık 150 TL “nafaka” ödemesine hükmetti.

     “Kocamı Seviyorum”

     Tarafları “eşit kusurlu” bulan mahkeme, davacı Kalebayır’ın kendisi için istediği nafaka ve maddi-manevi tazminat taleplerini reddetti. “Su”yun velayeti ise anneye verildi. Mahkeme, baba Çelik’in kızı için aylık 4 bin 500 TL nafaka ödemesine hükmetti. Davada ilginç bir gelişme daha yaşandı. Eşinden ayrılmak için 3 yıl mücadele veren Kalebayır’ın “İstanbul 2. Aile Mahkemesi”ne, “Bodrum Aile Mahkemesi” aracılığıyla bir itiraz dilekçesi gönderdiği ortaya çıktı. “Ben kocamı seviyorum ve boşanmak istemiyorum” diyen Kalebayır, boşanma kararının iptal edilmesi talebinde bulundu. Kalebayır’ın talebini kabul eden mahkeme, Çelik çiftinin boşanma kararını iptal etti.

     Gazete Vatan - 14.11.2012, Çarşamba




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770141
Online Ziyaretçi Sayısı:44
Bugünlük Ziyaret :1002

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.