29.01.2013 / Her Şeyini Evlatlık Oğluna Bıraktı

Özbeğen, Ferdi

     Önceki gün yaşamını yitiren Ferdi Özbeğen’in (72) tüm mal varlığını 1999 yılında evlat edindiği oğlu Hilmi Mutlu’ya bıraktığı ortaya çıktı.

     Ferdi Özbeğen'in son anına kadar yanında olan manevi oğlu Hilmi Mutlu “Vatan”a ünlü sanatçıyla ilgili bilinmeyenleri anlattı: “O’nunla 1988 yılında tanıştık, inanın çok üzgünüm. Onsuz nasıl yapacağım bilmiyorum. Mezarı eve yakın olsun istedim, bu yüzden ‘Ulus Mezarlığı’na gömeceğiz. Hem evine ve bana yakın olacak. Böylelikle birbirimizden kopmamış olacağız. Ne olursa olsun her gün ziyaretine gideceğim, O’nu yalnız bırakamam. Hisleri çok kuvvetliydi, öleceğini hissetti. Hastaneye gittiğimizde ‘Ben gideceğim, gidiyorum’ demişti.”

     Etiler ve Bodrum’da villaları olan Ferdi Özbeğen’in tüm mal varlığını oğlu Hilmi Mutlu’ya bıraktığı öğrenildi. Özbeğen yıllar önce yaptığı bir röportajda da bu konuyla ilgili “Annem ölmeden önce bana ‘Bu çocuğu evlat edin’ diye vasiyet etti. Çünkü Hilmi annem ve bana 13.5 yıl hizmet verdi. Benim bütün malımı mülkümü hak etti. İstesem bunu gizli de yapardım, mahkemeye gitmeden bütün mallarımı O’na devrederdim. Kimsenin ruhu duymazdı. Zaten fazla malım mülküm yok. Etiler’de evim, bir de arabam” demişti. Ferdi Özbeğen bugün “Levent Camii”nde öğlen kılınacak cenaze namazının ardından “Ulus Mezarlığı”na defnedilecek.

     Gazete Vatan - 29.01.2013, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5772018
Online Ziyaretçi Sayısı:37
Bugünlük Ziyaret :1083

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.