02.02.2013 / Tanrıyar'a Dayak!

Tanrıyar, Can


     Ünlü televizyoncu Can Tanrıyar, saldırıya uğradığını belirterek “Twitter”da burnu kırılmış fotoğrafını paylaştı. Eski eşi Petek Dinçöz’ün kendisini zor duruma düşürmeye çalıştığını söyleyen Tanrıyar, “Umarım bu saldırıda O’nun ve annesinin parmağı yoktur” dedi.

     Şarkıcı eşi Petek Dinçöz’den boşandıktan sonra yaptığı açıklamalarla dikkati çeken ünlü televizyoncu Can Tanrıyar, dün “Twitter”da saldırıya uğradığını ve burnunun kırıldığını dile getirdi. Tanrıyar’ın 3 gün önce yazdığı “Twitter” mesajlarında “Erol Köse Doğulu bir grubun bana saldırı hazırlığında olduğunu söyledi. Ben de Tunceliliyim. Her tehdide kolay kolay papuç bırakmam” demişti. Dün erken saatlerde Tanrıyar’ın “Twitter” hesabında “Ben Can beyin şoförüyüm. Sonunda bu da oldu (saldırıya uğradı). Geçen sabah yazmıştı, şimdi ameliyata giriyor ama bu adamı yıkamazlar! Can bey bu kadar uzak dururken neler yaptılar. Şahit benim ve iki gündür yaşanan tehditler!” sözleri yer aldı. Daha sonra Tanrıyar’dan şu açıklama geldi:

     “3-5 gündür Petek ve annesiyle bağlantıları olduğunu söyleyen ve Urfalı bir ağbinin adamları olduklarını söyleyen kişilerden abuk subuk mesajlar geliyordu!. Ne dert almışımız başımıza!.. Karakol-adliye bitti şimdi de hiç anlayamadığım bu! Bu adamlara bizi arattıranlara da beddua bile etmiyorum. Çünkü ben onları defterden sildim. Urfalı olduğunu ve Petek ve annesiyle ilişkisi olduğunu söyleyen adamlarla mücadele ediyorum. İnşallah bu duruma, bu kişiler tarafından düşürülmemişimdir. Bu beni şu anki acımdan daha çok acıtır.”

     İki Ameliyat

     “Birileri (Petek Dinçöz ve annesini kastediyor) beni olmasa da şöförüm Engin’i arayıp bizle ilgisi yok dese de içim rahatlasa. Yoksa önemli değil, alnımın patlaması, burnumun kırılması. Ama 3 gün önceki mesajlardan sonra yaşanan bu tesadüf insanın içini fena acıtıyor! Ayrıca biliyorum ki polis yapanı bulur.” Can Tanrıyar, saldırıdan sonra iki ameliyat geçirdiğini belirterek “Önce alnım dikildi, daha sonra kırılan burnum ameliyat edildi” dedi.

     Can Tanrıyar, dün “Twitter” hesabında bu fotoğrafı paylaştı ve “Urfalı olduklarını söyleyip tehdit edenler, Petek Dinçöz’ün ve annesinin adını vermişlerdi” dedi.

     “Merak Etmeyin, İyiyim”

     “Hastanede yatıyorum. Bir saate kadar genel anestezi ile kırık burun için ameliyat olucam. Alnım dikildi, problem yok. Telefonları açamıyorum. Konuşacak halim yok çünkü. Arayan dostlarım merak etmesin, iyiyim. İnşallah bu duruma, bir kaç gün önce haberler gönderen kendini Urfalı bir grup olarak tanıtıp Petek’le annesinin adını veren kişiler tarafından düşmemişimdir. Bu beni şu anki acımdan daha çok acıtır!. İnşallah tesadüftür. İnşallah rastgele birileridir.”

     İsim Vermeden Petek Dinçöz’e Çağrı

     “Birileri (!) bari beni olmasa da şoförüm Engin’i arayıp bizle ilgisi yok dese de içim rahatlasa... Yoksa önemli değil, alnımın patlaması, burnumun kırılması. Ama 3 gün önceki mesajlardan sonra yaşanan bu tesadüf insanın için fena acıtıyor!.. Fena!..

     İnşallah ameliyattan sonra görüşmek üzere. Allah size sağlık versin. Ayrıca biliyorum ki polis yapanı bulur...”

     Gazete Vatan - 02.02.2013, Cumartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771130
Online Ziyaretçi Sayısı:46
Bugünlük Ziyaret :1049

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.