14.07.2013 / Vural Savaş'tan Yeni Bir Kitap

Savaş, Vural


     Hukuk alanında, “Yargıtay Başsavcılığı” döneminde adını sıkça duyduğumuz Vural Savaş, meslek yaşamını onurla tamamladıktan sonra yazarlığa başladı. Nitelikli yazıları ile dikkat çeken Vural Savaş, yazdığı kitaplarında doğruların savaşçısı oldu.

     Örnek vermek gerekirse daha önceki kitaplarını şöyle sıralayabiliriz: “Bilgi Yayınevi”nden çıkan kitapları: “Militan Demokrasi”, “Militan Atatürkçülük”, “Satılmışların Ekonomisi”, “Atatürk’ün Kemiklerini Sızlatan Parti; CHP”, “Türkiye Cumhuriyeti Çökerken”, “Emperyalizmin Uşakları”, “Dip Dalgası”, “Vatanın Bağrına Düşman Dayamış Hançerini”, “AKP Çoktan Kapatılmalıydı”, “Hukuk (!) ile Aldatmak”, “Yüce Divan Dosyası”, “Haşa Huzurdan Demokrasi Geldi”, “Kim Bu Hainler?”, “Anılarım – Bir Dönemin Perde Arkası”, “Devrimci Hukuk”, “Aşk, Şiir ve Müziğin Coşkusuyla”.

Vural Savaş - Aşk, Şiir ve Müziğin Coşkusuyla


     Kültür ve sanatın hukukun doğrultusunda ne kadar önemli bir yer tuttuğunu akıcı bir dil ile anlatıyor. Sözünü ettiğimiz son kitabında; “Yahya Kemal’i Anlamaya Doğru”, “Yobazlar Mevlana’yı Anlayamaz”, “Müzik Haram mı?”, “Atatürk ‘Başyazar’ımızdır”, “Nazım Hikmet’in Yalanladığı Olay”, “Atatürk ve Türk Müziği” ve daha birçok ilgi çekici konuları işliyor.

     Özellikle kitabı okurlarımıza önerirken “Silivri” ve “Hasdal”ın özel görevli mahkemesinin, savcı ve yargıçlarının da okumasını dilerim.

     Vural Savaş: “Aşk, Şiir ve Müziğin Coşkusuyla - Bilgi Yayınevi, 405 sayfa, 2013 - Ankara”.

     Aydınlık Gazetesi - 14.07.2013, Pazar




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5797956
Online Ziyaretçi Sayısı:38
Bugünlük Ziyaret :1244

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.