21.07.2013 / Serdar Ortaç - Chloe Loughnan

Serdar Ortaç - Chloe Loughnan


     Serdar Ortaç’ın evlilik hazırlığı yaptığı nişanlısı Chloe Loughnan’ın başı şu sıralar dertte. Bir buçuk senedir Türkiye’de olan İrlandalı Chloe Loughnan’ın, çalışma izni olmamasına rağmen çalıştığı öğrenildi.

     Chloe Loughnan bir buçuk senedir arkadaşları ve nişanlısı Serdar Ortaç’ın uyarısına rağmen yabancılar şubesinden çalışma izni müracatında bulunmayınca işinden oldu.

     Ortaköy’de “Sortie”nin içinde “Mori Sushi & Balık Restaurant”ın işletmeciliğini yapan Loughnan’ın çalışma izni olmadığı öğrenilince mekan sahipleri tarafından görevine son verildi.

     “Sortie”deki restoran işletmeciliği elinden alınan Chloe Loughnan’ın Türkiye’deki oturma izni süresi de bittiği için son dönemde sıkıntılı günler yaşıyor.

     Chloe Loughnan önümüzdeki hafta oturma izni süresini yeniledikten sonra çalışma izni için müracaatta bulunacak.

     Bodrum’da tatil yapan Serdar Ortaç ise kumarda kaybettiği paralar yüzünden dertli.

     Geçen sene bir röportajında kumar yüzünden, “Pişmanım ama son pişmanlık işe yaramıyor. Kumarda servet kaybettim. Eğer kumarda kaybettiğim parayı biriktirseydim bir servet sahibi olabilirdim” diyen Ortaç yine kumar sevdası yüzünden servet kaybetti.

     Ortaç, geçen ay kumarda yine büyük miktar para kaybedince Range Rover model otomobilini ve motosikletini satışa çıkardı.

     Gazete Vatan - 21.07.2013, Pazar




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5772203
Online Ziyaretçi Sayısı:33
Bugünlük Ziyaret :1088

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.