02.07.2013 / 46 Beden Oldu!

46 Beden Oldu!


     Cezaevine girme korkusuyla...

     Yıllardır bir alıp bir verdiği kilolarıyla gündemde olan Deniz Seki, bu kez ipin ucunu kaçırdı. Güzel şarkıcı, yeniden cezaevine girme korkusuyla 46 bedene çıktı.

     Deniz Seki’ye “uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan verilen 6 yıl 3 ay hapis cezasının onanmasını isteyen “Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı”, Seki’nin hapis cezasında indirim yapan “Yargıtay 10. Dairesi” kararına itiraz edince güzel şarkıcı stresten kendini yemeğe verdi.

     Fazla kilolarıyla başı hep dertte olan Deniz Seki, bugüne kadar fazla kilolarından kurtulmak için birçok diyet ve detoks programı uyguladı. Hollywood yıldızlarının “raw food” yöntemini uygulayıp çiğ sebze bile yiyen şarkıcı, son dönemde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle eski kilolarını tekrar aldı ve 46 bedene kadar çıktı.

     Çiğ Sebze Bile Yedi

     Seki, evine yaptırdığı spor salonundan ve diyetisyeninin sözünden asla dışarı çıkmasa da kilo almaktan kurtulamadı. Diyetisyeni sanatçının fazla kilolarını yaşadığı sıkıntılara bağlarken “Deniz çok duygusal bir insan. O’nun ruhsal yapısıyla vücudunun gelgitleri çok paralel. Bu yüzden de kilo alıyor” açıklamasında bulundu. “Bugün”ün haberine göre; Deniz Seki, tekrar cezaevine girme korkusunu “O bahsi geçen topraksız mezara gitmiyorum” sözleriyle dile getirdi. Deniz Seki, en son 218 gün kaldığı cezaevinde 15 kilo vermişti. Çıktıktan sonra kilosunu koruyamayan Deniz Seki, kısa bir süre sonra tekrar eski haline döndü.

     Gazete Vatan - 02.07.2013, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769937
Online Ziyaretçi Sayısı:37
Bugünlük Ziyaret :984

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.