01.08.2013 / MİT'in Dansözü Konuştu

Dansöz Yeliz


     MİT elemanlarının katıldığı eğlencenin fotoğraflarının basına yansıması kriz yarattı. MİT personelinin deşifre olduğu gerekçesiyle soruşturma başlattı. MİT, eğlencenin yapıldığı mekanın yöneticilerine geceyi sordu. Mekan yetkilileri, “Gelenlerin MİT personeli olduğunu dahi bilmiyorduk. Rutin olarak, her gecenin fotoğraflarını facebook adresimizden yayınlıyoruz” karşılığını verdi.

     “Lojmanlara da Gidiyorum”

     Eğlence de dansöz olarak sahne alan Yeliz isimli kadın da konuştu:

     - “Çok kalabalık gruplar vardı. Hangileri MİT mensubuydu bilmiyorum. O gece Ramazan’dan önceki en iyi işimdi. Çok para taktılar. Bazı müşteriler beni masanın üzerine çıkardı, onlar da sandalyenin üzerine çıktı” dedi. Sözkonusu meyhanede her hafta sonu düzenli sahne aldığını anlatan Yeliz, “O gece mekanda takım elbiseli erkekler, şık giyimli kadınlar vardı” diye konuştu.

     Yenimahalle’deki MİT lojmanlarına zaman zaman program yapmaya da gittiğini söyleyen Yeliz, “Lojman içindeki lokalden işletmeci zaman zaman beni arar. Gider orada yılbaşı gibi günlerde sahne alırım. Bugüne kadar hiçbir problem yaşamadım” şeklinde konuştu.

     Aydınlık Gazetesi - 01.08.2013, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770656
Online Ziyaretçi Sayısı:50
Bugünlük Ziyaret :1037

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.