08.08.2013 / Bülent Arınç Jüri Üyeliğine Soyundu

Arınç, Bülent


     Arınç, “Vardar Ovası” türküsünü seslendirmek isteyen sanatçıya, “Şimdi sen onu söylerken rakı getirirler. Sen onu ben gittikten sonra söylersin” diyerek espri yaptı.

     Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa’da kendisinden yardım isteyen bir sanatçıya şarkı söyletip, puan vererek jüri üyeliğine soyundu.

     Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Balkan Göçmenleri Federasyonu”na (Bal-Göç) bayram ziyaretinde bulundu. Federasyon Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkan tarafından karşılanan Bakan Arınç’a ziyaret sırasında “Bulgaristan Kültür Bakanlığı”nda ses sanatçısı olduğunu söyleyen Fahriye Güney isimli bir kadın, ilginç bir istekte bulundu. Yurtdışındaki etkinliklere gitmek istediğini söyleyen Güney, Bakan Arnıç’tan bu hususta yardım istedi. Bunun üzerine Bakan Arınç, sanatçıdan öncelikli olarak bir şarkı söylemesini istedi. Söylediği iki şarkıya 10 üzerinden 7 puan veren Bakan Arınç, “Vardar Ovası” türküsünü seslendirmek isten sanatçıya, “Şimdi sen onu söylerken rakı getirirler. Sen onu ben gittikten sonra söylersin” diyerek espri yaptı. Ardından Güney’in “Arda Boyları” şarkısını dinleyince hüzünlenen Bakan Arnıç, sanatçıya 10 üzerinden 11 puan verdiğini söyleyerek, herkesi güldürdü.

     .....................................................................

     Gazete Vatan - 08.08.2013, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770921
Online Ziyaretçi Sayısı:49
Bugünlük Ziyaret :1046

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.