02.10.2012 / Sokak Ortasında Evlenme Teklifi!

Duğan, Hasret Seda - Akkaş, Murat


     Edirne’de 24 yaşındaki Murat Akkaş, arkadaşlarının da desteği ile “Saraçlar Caddesi”nde sevgilisi 23 yaşındaki Hasret Seda Duğan’a evlenme teklif etti. Arkadaşları, Akkaş ile sevgilisinin üzerine konfeti atıp meşale yakarak destek verdi. Kemanların çalındığı tekliften sonra Hasret Seda Duğan’ın sevgilisine yanıtı “evet” oldu.

     İzmir’de bilgisayar mühendisi olan Murat Akkaş, 6 yıldır beraber olduğu ve Edirne’de özel bir şirkette çalışan sevgilisi, 23 yaşındaki Hasret Seda Duğan’a evlenme teklif etmek için plan yaptı. Önceki akşam arkadaşlarının da desteğini alan Aktaş, trafiğe kapalı olan “Saraçlar Caddesi”ne projektörle perde kurduktan sonra, sevgilisi Duğan’ı “Eğlenmeye gidiyoruz” diyerek “Saraçlar Caddesi”ne getirdi. Perdede geçen Edirne fotoğraflarının ardından Akkaş ve Duğan’ın daha önce çektirdiği fotoğraflar slayt halinde geçerken Akkaş, kız arkadaşının önünde eğildi ve yüzükle evlenmek teklif etti. Keman eşliğindeki teklif sırasında Akkaş’ın arkadaşları da üzerinde “Benimle evlenir misin?” yazılı pankart açtı.

     Olan-bitene şaşıran Hasret Seda Duğan bu teklife “evet” cevabı verdi. Ardından alkışlar eşliğinde çift söz yüzüklerini taktı ve keman eşliğinde dans etti. Sürpriz bir evlenme teklifi için arkadaşlarıyla hazırlık yaptığını ifade eden Murat Akkaş, şöyle dedi:

     “6 yıldır beraberdik ve güzel bir evlenmek teklifinde bulunmak istiyordum. Ben de ‘Saraçlar Caddesi’nde herkesin önünde teklif yapmak istedim. Arkadaşlarımın da desteği ile perde kurduk. Kız arkadaşımı bir bahaneyle caddeye getirdim. Sonra da evlenme teklif ettim, kabul ettiği için çok mutluyum. O’nu çok seviyorum. Unutulmaz bir anı olsun istedim. Bu yüzden böyle evlenme teklifinde bulundum. Hayatım boyunca da O’nu seveceğim.”

     Aldığı teklif sonrasında büyük şaşkınlık yaşayan Hasret Seda Duğan ise şunları söyledi:

     “Önceki akşam doğum günümdü, bu yüzden eğlenmeye gidiyoruz diyerek evden çıkardı. Daha sonra ‘Edirne’nin kurtuluş töreni varmış’ dedi ve ‘Saraçlar Caddesi’ne geldik. Buradaki perdede Edirne fotoğrafları slayt halinde geçerken bir anda bizim resimlerimiz ortaya çıktı. Elinde yüzükle keman eşliğinde evlenme teklif etti. Hiç beklemiyordum, çok şaşırdım ama kabul ettim. Ben de O’nu çok seviyorum” diye konuştu. Çift, 2013 yılında evlenmeyi planladıklarını söyledi.

     Gazete Vatan - 02.10.2012, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5772314
Online Ziyaretçi Sayısı:46
Bugünlük Ziyaret :1088

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.