03.12.2012 / Asena Şov!

Asena


     Makedonya’da Yunanistan sınırına yakın Gevgelija kentindeki "Priscess Casino"da sahneye çıkan Asena yaklaşık 1.5 saat dans etti.


     Yaklaşık 2 bin kişinin izlediği Asena’yı yakından görmek isteyen ve cep telefonları ile görüntülemek isteyenler izdihama neden oldu. Yoğun istek üzerine 45 dakikalık programını uzatarak, 1.5 saat dans eden Asena, modacısı Semih Doğruer'e yaptırdığı beyaz kostümüyle de büyük ilgi gördü.


     Asena, gördüğü ilgiden memnun kalırken, "Keyif aldığım, ilgi gördüğüm her yerde saatlerce dans ederim. Bazen kendimi o kadar müziğin ritmine kaptırıyorum ki sahneden inmeyi bile unuttuğum oluyor" dedi.


     Bayramın birinci ve ikinci günü Makedonya'nın en büyük Oteli Türk yatırımcı Sudi Özkan'ın sahip olduğu "Prenss Oteli"nde sahne alan Asena ateş kırmızısı kostümü ile ortalığı yaktı. Modacısı Semih Doğruer tasarımı ile dikilen Fransız kırmızı dantel izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.


     Geçtiğimiz haftalarda "Prenss Otel"de sahne alan Asena Yunan ve Bulgar sosyetesinin yoğun isteği üzerine tekrar sahne aldı, fit vucuda sahip olan Asena günde 2 saate yakın kas çalıştığını, gıdasına çok dikkat ettiğini ilave etti. Bayramın 3. günü ve ertesinde "Bodrum Katamaran"da sahne alacak Asena bayramda en çok çalışan oryantal oldu.


     Gazete Vatan - 03.12.2012, Pazartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769058
Online Ziyaretçi Sayısı:46
Bugünlük Ziyaret :829

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.