15.10.2013 / Gerçeği Niye Saklıyorlar?

Aşk Üçgeni


     Sonunda birisi üç isim arasında olduğu iddia edilen aşk üçgenine açıklık getirdi!


     "Instagram"ı biraz iyi takip eden biri bile manken Didem Soydan ile Umut Eker'in "iyi arkadaş" olduklarını bilir. Oysa bir haftadır "Didem, Umut'tan ayrıldı, Can Bonomo ile birlikte" haberleri yapılıyor. Sonunda magazin basınından bir yazar Can Bonomo, Didem Soydan, Umut Eker arasında olduğu iddia edilen aşk üçgenine açıklık getirdi! Üçlü bir aşk üçgeni yok; peki bu üç isim de çıkan haberleri niye yalanlamıyor... Sabah yazarı Bülent Cankurt'un bir fikri var...


     "Son günlerde magazin dünyasının gündeminden düşmeyen 'geniş aşk'ın kocaman bir yalan olduğunu öğrendim! 'Ne genişler' diye eleştirilen, Can Bonomo'nun, kankası Umut Eker'in ayrıldığı sevgilisi Didem Soydan ile aşk yaşadığı haberlerinin gerçeğini benden öğrenin.


     Bir kere Didem Soydan, Umut Eker ile hiç aşk yaşamamış; çünkü onlar neredeyse çocukluktan arkadaşlarmış.


     Bu doğru; çünkü ünlü manken yaklaşık dört yıldır John adında yabancı bir erkek ile flört ediyordu. Zaten bu aşk bittiği için olsa gerek Soydan ile ilgili yeni aşk dedikoduları çıkmaya başladı.


     Niye Yalanlamıyorlar?


     Gelelim Can Bonomo ile Didem Soydan aşkına... Can Bonomo ile Didem Soydan, iki hafta önce 'Pipa'da, üstelik de Umut Eker'in doğum gününde tanışıp kaynaşmış. Hatta oradan birlikte çıkıp 'Koridor'a gitmişler ve orada da aşk tohumları atılmış. Bunun 'geniş' bir aşk olmadığının son kanıtıysa; 'Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'daki Özlem Kaya defilesinde podyuma çıkan Didem Soydan'ı, Can Bonomo ile Umut Eker'in birlikte izlemesiydi...


     Benim anlamadığım; tarafların bu 'geniş aşk' haberleri ve eleştirilerine niye cevap vermedikleri. Acaba 'Reklamın iyisi kötüsü olmaz' deyip gerçek olmayan bu haberlerle gündemde kalmak hoşlarına mı gidiyor!!!"


     Gazete Vatan - 15.10.2013, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769011
Online Ziyaretçi Sayısı:42
Bugünlük Ziyaret :809

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.