16.10.2013 / Madonna'ya Şok Ceza!

Madonna


     Dünyaca ünlü yıldız, film gösterimi sırasında cep telefonundan mesajlaşınca...


     "New York Film Festivali" kapsamında gösterilen "12 Years A Slave" filmini izlemek üzere salonda olan ünlü yıldızın bir izleyici tarafından "cep telefonuyla mesajlaşmaya son vermesi" için yapılan uyarıya aldırış etmediği belirtiliyor.


     "Alamo Drafthouse" sinema salonları tepe yöneticisi Tim League, olayı doğrulayarak "Twitter" mesajında şöyle dedi: "Sinemaseverlerden özür dileyene kadar Madonna, Alamo sinemalarında film izlemekten men edilmiştir."


     Teksas merkezli zincirin film gösterimleri sırasında konuşulmasına ve telefonla mesajlaşılmasına karşı katı kuralları var. Bu politika internet sitelerinde şöyle ifade ediliyor: "Eğer konuşur veya mesajlaşırsanız, bir uyarı alırsınız. Eğer bu tekrarlanırsa, para iadesi yapılmaksınız dışarı atılırsınız."


     Film eleştirmeni Charles Taylor, "Facebook" aracılığıyla olayı şöyle aktardı: "Yanımdaki bir kadın omuzuna dokunarak telefonunu kapatmasını söyledi; sarışın ise fısıltıyla 'Bu işle ilgili. Köleci!' diye karşılık verdi."


     Steve McQueen'in yönettiği, Chiwetel Ejiofor'un başrolünü oynadığı "12 Years a Slave" filmi, kaçırılarak yıllar boyunca köle olarak çalıştırılan Afrika kökenli bir Amerikalının yaşanmış hikayesini anlatıyor.


     "Forbes" tarafından en çok kazanan ünlü seçilen Madonna veya temsilcilerinden olayla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.


     Gazete Vatan - 16.10.2013, Çarşamba




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769886
Online Ziyaretçi Sayısı:40
Bugünlük Ziyaret :981

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.