26.07.2013 / Emine Sevinç Öksüzoğlu'nun Coşkulu Ordu Konseri

Öksüzoğlu, Emine Sevinç    


     İlahilerin Sultanı Öksüzoğlu, Ordu Halkını Mest Etti...

     “Ordu Belediyesi”nin “Ramazan Ayı Etkinlikleri”nde farklı birçok grup sahne alırken, özellikle ilahi, tasavvuf ve semah gösterileri de vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Haftada en az iki akşamı ilahi, tasavvuf ya da sema gösterilerine ayıran “Ordu Belediyesi”, Ramazan ayının geleneksel yönünün yanı sıra maneviyatını da programlarında yer vererek işliyor.

     “Ordu Belediyesi” “Grup Şuara” eşliğinde tasavvuf sanatçısı Emine Sevinç Öksüzoğlu’na ev sahipliği yaptı. Ramazan etkinlikleri kapsamında, 26 Temmuz 2013 cuma akşamı “Atatürk Parkı”nda gerçekleşen konser, Ordu halkı tarafından ilgi ile karşılandı. Sanatçı Emine Sevinç Öksüzoğlu’nun buğulu ve etkileyici sesi ile seslendirdiği ilahiler, kendisinin yazdığı naat-ı şerifler, tasavvuf müziği ve semazenlerin büyüleyici gösterileri Ordululardan tam not aldı.

     “Aşkname” adı altında topladığı tasavvuf bölümünün ardından, Öksüzoğlu Türk sanat musikisinden, Karadeniz türkülerinden de eserler seslendirdi. Sanatçıya vokalde Ali Aydın, kemanda Özkan Korkmaz, piyanoda Gökhan Korkmaz, neyde ise Fevzi Uyumaz eşlik ettiler.

     Gecenin geç saatlerinde sona eren konserde, Ordulular konser sonunda seslendirilen Karadeniz türküleri ve kolbastı ile coştular. Konser sonunda Ordu belediye başkan yardımcısı Özer Karadağ tarafından sanatçıya çiçek buketi  takdim edildi.

     26.07.2013, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771479
Online Ziyaretçi Sayısı:44
Bugünlük Ziyaret :1060

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.