12.06.2014 / Soylu Ailesi'nden 'Parlayan Yıldızlar'a Ödül

Şensoy, Deniz    


     “Milli Reasürans”
ta gerçekleşen “Parlayan Yıldızlar Konser Serisi”nin bu sezonki en başarılı sanatçısı özel bir törenle Meriç Soylu’nun ailesi tarafından ödüllendirilecek...

     Genç yeteneklere sahne deneyimi kazandırmak ve onları kamuoyuna tanıtmak üzere 2011 yılında Meriç Soylu’nun sanat yönetmenliği sürecinde hayata geçirilen “Parlayan Yıldızlar Konser Serisi”, bu sezonda da birbirinden yetenekli dört genç sanatçıyı müzikseverlerle buluşturdu. “Milli Reasürans Konser Salonu”nda gerçekleşen konserlerde Aralık ayından bu yana sırasıyla flüt sanatçısı Denizcan Eren, çellist Ülker Tümer, kemancı Deniz Şensoy ve kemancı İlayda Zeynep Köksal sahne aldı.

     “İş Sanat”ın 2012 yılında genç yaşta vefat eden Sanat Yönetmeni Meriç Soylu’nun ailesi, bu sezon ilk kez Soylu’nun anısına “Milli Reasürans”ta “Parlayan Yıldızlar” serisinde yer alan en başarılı genç sanatçıya bir ödül sunacak. Soylu Ailesi’nin “Parlayan Yıldızlar Konser Serisi”nin en başarılı genç sanatçısına takdim edeceği “Meriç Soylu Ödülü”, 12 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00’de “Milli Reasürans Konser Salonu”nda düzenlenecek bir törenle sahibini bulacak.

     “İş Sanat”ta Sanat Yönetmenliği görevini 2006 yılında üstlenen ve vefat edene kadar başarıyla sürdüren Meriç Soylu, vizyonu ve müzik tutkusuyla her sezon birçok önemli konsere ve yenilikçi projeye imza atmıştı. Soylu Ailesi’nin vereceği bu değerli ödül, Meriç Soylu’nun adını yaşatmayı ve genç yeteneklerin sanat hayatlarında attıkları bu ilk adımlarında onlara destek olmayı amaçlıyor.

     Aydınlık Gazetesi - 12.06.2014, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5796223
Online Ziyaretçi Sayısı:33
Bugünlük Ziyaret :1177

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.