28.07.2014 / Dünyanın Nefesi Menderes'te

Anadolu Korno Dördülü    


     Türkiye’nin ilk “Brass Festivali”, “Menderes Belediyesi” tarafından düzenlenecek. 29-30 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikte nefesli çalgılar sanatçıları müzik ziyafeti sunacak.

     “Menderes Belediyesi” “Ramazan Bayramı”nda müzik ziyafeti sunacak. Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan “Brass Festivali”, 29-30 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek. “Özdere Gençlik Parkı”ndaki etkinlikte “Golden Horn Brass” ve “Anadolu Korno Dörtlüsü” sahne alacak. “Dünyanın Nefesi Menderes’te” sloganıyla gerçekleşecek etkinlik Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyor.

     Herkesi Etkinliğe Davet Etti

     Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Menderes’te hayata geçirdiğimiz uygulamalar ve etkinlikler ile ilkleri yaşamaya devam ediyoruz. Yaz aylarında düzenlenen klasik müzik festivallerine bir yenisi de Menderes’te hayat buluyor. Türkiye’nin ilk ‘Brass Festivali’ni ilçemizde gerçekleştireceğiz. Etkinlikte sahne alacak sanatçılar en güzel eserleri Menderesl’i ve İzmir’li vatandaşlarımız için seslendirecek. Bayramın ikinci ve üçüncü günü gerçekleştireceğimiz müzik ziyafetine bütün halkımızı davet ediyoruz” dedi.

     Klasik Müziğe Doyulacak

     Etkinlik kapsamında konserler 29-30 Temmuz tarihlerinde saat 20.30’da halka açık olarak gerçekleşecek. İlk akşam Türkiye’nin ilk bakır nefesli topluluğu “Golden Horn Brass” “Boğazdan Gelen Esinti” başlıklı bir dinleti sunacak. İkinci gün akşamı ise “Anadolu Korno Dörtlüsü” “Dünyanın Türküsü” başlıklı programını seslendirecek.

     http://www.menderes.bel.tr sitesinden alınmıştır. - 28.07.2014, Pazartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5797097
Online Ziyaretçi Sayısı:22
Bugünlük Ziyaret :1218

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.