24.08.2014 / Müziğin Dev İsimleri Geliyor

Müziğin Dev İsimleri Geliyor    


     Dünyaca ünlü sanatçılar “Good Music In Town Konserleri” kapsamında Ekim ve Kasım aylarında, 70. yılını kutlayan “Yapı Kredi”nin ana sponsorluğunda İstanbullu sanatseverlerle bir araya gelecek.

     The Voca People

     “Good Music in Town” konsepti çerçevesinde ilk olarak, tüm dünyada kapalı gişe gösteri yapan a Capella grubu “The Voca People”, 15 Ekim’de “Black Box İstanbul”da sanatseverlerle buluşacak.

     Dee Dee Bridgewater

     “En İyi Caz Vokal Albüm” dalında “2011 Grammy Ödülü”nü alan “Dee Dee Bridgewater” 21 Kasım’da İstanbul’da olacak. Caz klasiklerini, alışılmış standartların dışında, kendine özgü yorumuyla seslendirerek günümüzün en üst düzey caz vokalistleri arasında yer alan “Dee Dee Bridgewater”, şarkılarını 21 Kasım’da “Uniq Hall”da İstanbullu caz tutkunlarıyla paylaşacak.

     “U2”nun Yapımcısından Sarah’a Albüm

     Dünyaca ünlü opera baladlarını, klasik müzik eserlerini kendine özgü bir yorumla İngiliz soprano, aktris, şarkı sözü yazarı ve dansçı Sarah Brightman “Good Music In Town” konsepti çerçevesinde 9 Kasım’da “Ülker Sports Arena”da müzikseverlerle bir araya gelecek...

     3 oktavdan yüksek sesiyle dünyanın en çok satan sopranosu olan Sarah Brightman, 30 yılı aşkın kariyerinde, albümleri dünya çapında 30 milyonun üzerinde sattı. “Olimpiyat Oyunları”nda sahne alması için iki kez davet edilen tek sanatçı oldu.

     Sarah Brightman’ın başarılarına gelirsek; Kendisi şarkıcı, oyuncu, sözyazarı ve aynı zamanda bale ile henüz 3 yaşındayken tanışan başarılı bir dansçı ve birçok ödülün de sahibidir. Sarah Brightman’ın ünlü İtalyan tenör Andrea Bocelli ile “Time To Say Goodbye” parçasında yaptığı düet, en sevilenler arasındaydı. Albümleri dünya çapında 27 milyon kopya satmış olan sanatçı, yeni albümü “Dreamchaser” ile yine çok satanlar listesine gireceğe benziyor. Albümün yapımcısı ve aranjeleri (düzenlemesi) ünlü “U2”, “Dido”, “Cure” gruplarının yapımcısı Mike Hedges’e ait olan “Dreamchaser”, eski albümlerinin tadının dışında, tonlarla daha da güzel bir tarz yaratmış.

     André Rieu

     Dünyanın tüm müzik otoritelerince bu yüzyılın en önemli müzisyenlerinden biri kabul edilen André Rieu, geçen yıl tüm biletleri aylar öncesinden tükenen Kasım ayındaki muhteşem konserinin ardından sürprizlerle dolu yeni şovuyla “2014 Dünya Turu” kapsamında bir kez daha İstanbul’a geliyor. “Valslerin Kralı” André Rieu, “2014 Dünya Turu” kapsamında 27 Kasım’da “Sinan Erdem Spor Salonu”nda ve 29 Kasım’da “Ülker Sports Arena”da iki özel konserle sevenleriyle buluşacak.

     Aydınlık Gazetesi - 24.08.2014, Pazar




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5796812
Online Ziyaretçi Sayısı:21
Bugünlük Ziyaret :1205

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.