30.08.2014 / Yıldız Tilbe Etimesgut'u Coşturdu

Tilbe, Yıldız    


     “Etimesgut Belediyesi”
nin düzenlediği “11. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali”nin ilk gününde ünlü sanatçı Yıldız Tilbe sahne aldı.

     “Etimesgut Belediyesi”nin düzenlediği “11. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali”nin ilk gününde ünlü sanatçı Yıldız Tilbe sahne aldı. “Türk Beyleri Kent Meydanı”nda düzenlenen konseri Ankara’nın dörtbir yanından gelen 100 bini aşkın Yıldız Tilbe hayranı izledi.

     Fanatik “Ankaragücü” taraftarı olan sanatçıyı binlerce “Ankaragücü” taraftarı da yalnız bırakmadı. Tilbe’nin sahneye çıkmasıyla meydandaki coşku doruğa tırmandı. Tilbe, eski ve yeni şarkılarından oluşan geniş repertuarıyla başkentlileri müziğe doyurdu.

     Türk Büyüklerinin İsimlerini Saydı

     “Türk Beyleri Kent Meydanı”na hayran kaldığını ifade eden Tilbe, programın sunucusu Vatan Şaşmaz’ı yanına çağırarak meydandaki 16 Türk büyüğünün isimlerini saymasını istedi. Şaşmaz da sahnenin yanında yer alan 16 Türk büyüğünün anıtlarının üzerlerindeki yazılardan tek tek Türk hakanlarının isimlerini saydı. Yıldız Tilbe, binlerce yıllık Türk kültür ve sanatına sahip çıktığı için Başkan Enver Demirel’e teşekkür etti.

     “Ankaragücü” Forması Giydi

     Konser arasında Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve eşi İlknur Demirel sanatçıya çiçek ve plaket takdim ettiler. Demirel, “Ankaragücü” taraftarlarından aldığı “Yıldız Tilbe 06” yazılı sarı lacivert “Ankaragücü” formasını Tilbe’ye hediye etti. Tilbe sahnede “Ankaragücü” formasını giyerek konserini, üzerinde “Ankaragücü” formasıyla tamamladı.

     Yıldız Tilbe, ilginç dans ve oyun figürleriyle de dikkat çekti. Seyircilere sık sık “Beni seviyor musunuz” diye soran sanatçı, “Evet” cevabı alınca; “Ben sevilmeyecek kadın mıyım! Ben de sizi seviyorum” karşılığını verdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Tilbe, Ankaralılar’a doyumsuz bir gece yaşattı.

     Gazete Vatan - 30.08.2014, Cumartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5772377
Online Ziyaretçi Sayısı:42
Bugünlük Ziyaret :1090

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.