31.01.2014 / Diskalifiye Şoku!

Alone Yet Not Alone    


     Adaylar arasından çıkarıldı!

     “Oscar Ödülleri”ni dağıtan “Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi”, “Alone Yet Not Alone” şarkısını, söz yazarının seçici üyeleri, yolladığı e-postalarla yönlendirmeye çalışarak mevcut kuralları ihlal ettiği gerekçesiyle adaylıktan çıkardı.

     “Alone Yet Not Alone” şarkısı “Oscar” adayları arasından çıkarıldı. “Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi” Başkanı, şarkının söz yazarı ve bestecisi Broughton’ı seçici üyeleri yönlendirmeye çalışmakla suçluyor.

     “Alone Yet Not Alone” adlı filmle aynı adı taşıyan şarkının söz yazarı ve bestecisi olan Bruce Broughton’ın aynı zamanda müzik dalında Akademi üyeliği yaptığı belirtildi.

     Akademi tarafından yapılan açıklamada, Broughton’ın poziyonunu kullanarak seçici üyelerle temas kurduğu ve “Oscar” adaylığı kurallarına aykırı davrandığı iddia ediliyor.

     Akademi Başkanı Cheryl Boone Isaacs konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Akademi üyeleriyle iyi ilişkileri olması sorun değil, eski bir üye olarak pozisyonunu kullanmaya kalkışması adaletsiz bir avantaj sağlayabileceğinden üzülerek bu karar alındı” şeklinde konuştu.

     Gazete Vatan - 31.01.2014, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5795977
Online Ziyaretçi Sayısı:38
Bugünlük Ziyaret :1162

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.