27.04.2010 / Sevgi Mağazası Gönüllüleri ve Sanatçılar El Ele Oyuncak Dağıttılar

Meyra


     Atatürk’ün önderliğinde 23 Nisan 1920 tarihinde meclisin açılışıyla başlayan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nın 90. yılında çocuklara ikinci kez “Sevgi Mağazası”nda oyuncak dağıtıldı.

     Bu etkinliğe katılan “Sevgi Mağazası” gönüllüsü sanatçılar da çocuklara oyuncak dağıtarak hem mutlu ettiler, hem de mutlu oldular.

     Bu yılda Çocuk bayramında “Sevgi Mağazası” oyuncak dağıttı.

     İhtiyaç sahiplerine; ücretsiz olarak kıyafet, ayakkabı, kitap, kırtasiye malzemesi, oyuncak ve kuru gıda dağıtmak için 2002 yılında kurulan “Sevgi Mağazası”nın, 1000 çocuğa 1000 oyuncak kampanyasının dördüncüsü “Sevgi Mağazası”nda 24 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirildi.

     “Sevgi Mağazası”nda çocuklara oyuncakları bizzat kendi elleriyle dağıtan sanatçılar bu organizasyonun çok güzel olduğunu ve yardım yapmanın kendilerini de mutlu ettiğini belirttiler.

     Burak Kut, çocuk için oyuncak en güzel bayram

     Burak Kut, böyle güzel yardımlaşmaların içinde her zaman yer almak istediğini belirtirken çocuk bayramında çocukları oyuncakla sevindirmenin bayramın anlamına daha bir güzellik kattığını dile getirdi.

     Meyra, kendi oyuncaklarını dağıttı

     Başarılı sanatçı Meyra kendisinin çok sevdiği oyuncaklarını getirerek çocuklara dağıttı.

     Dördüncü kez düzenlenen kampanyaya Burak Kut, Meyra dışında Ahmet Selçuk İlkan, Ersen ve Dadaşlar, Selami Şahin, Aşkın Tuna, Betül Demir, Zeliha Sunal gibi sanatçılar da bizzat katılarak destek verdiler ve duydukları mutluluklarını dile getirdiler.

     Kadıköy Gazetesi - 27.04.2010, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770811
Online Ziyaretçi Sayısı:42
Bugünlük Ziyaret :1042

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.