08.03.2015 / Türkiye Yasta AKP Horonda

Türkiye Yasta AKP Horonda    


     Şehit olan 2 pilotun toprağa verildiği gün, AKP’liler Kocaeli’de horon tepti. Türkiye şehitlerine ağlarken, AKP’li Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve AKP’li Milletvekili Zeki Aygün eğlendi.

     Konya’da düşen 2 eğitim uçağında şehit olan 2 pilot, Hava Pilot Kurmay Yüzbaşı Mustafa Tanış ile Hava Pilot Kurmay Yüzbaşı Mustafa Delikanlı’nın toprağa verildiği gün, düşündürücü manzaralar ortaya çıktı. “Kocaeli Rizeliler Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği”nin “Büyükşehir Belediyesi”ne bağlı “Antikkapı Restoran”da düzenlediği “Düşman işgalinden kurtuluşunun 97’nci yılı etkinliklerine” katılan AKP’li belediye başkanları ve milletvekilleri gönüllerince eğlendi. Geceye katılan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve AKP Milletvekili Zeki Aygün, piste gelerek dakikalarca horon tepti. Türkiye’nin şehitlerine ağladığı bir günde Yılmaz ve Doğan’ın kemençe eşliğinde ve neşe içinde horon tepmesi tepki çekti.

     “Antikkapı Restoran”daki etkinliğe yaklaşık 800 kişi davetli gelirken protokol üyelerinden Milletvekili Zeki Aygün, İlyas Şeker, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü, Rektör Yardımcısı Bekir Çakır, AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz,  Başiskele Kaymakamı Ali Partal ve Başsavcı Mustafa Küçük hazır bulundu.

     Aydınlık Gazetesi - 08.03.2015, Pazar (Mustafa K. Erol)




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5794765
Online Ziyaretçi Sayısı:36
Bugünlük Ziyaret :1025

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.