29.05.2015 / Amerika’nın Bağımsız Hikayeleri Başka Sinema’da!

Amerika'nın Bağımsız Hikayeleri    


     “American Film Showcase”
den dört film 29-31 Mayıs tarihleri arasında İstanbul ve Bursa’da ücretsiz olarak “Başka Sinema” izleyicileriyle buluşuyor!

     “ABD İstanbul Başkonsolosluğu”, “University of Southern California School of Cinematic Arts” ve “Başka Sinema” işbirliğiyle gösterilecek dört film, üç gün boyunca, beş salonda (Başakşehir Cinetech Mall of İstanbul, Beyoğlu Pera, Haramidere Cinetech Torium, Kadıköy Moda Sahnesi ve  Bursa Cinetech Korupark) ücretsiz olarak izlenebilecek.

     Seçkide gösterimi gerçekleşecek filmler arasında, yönetmenliğini Cheryl Dunn’ın üstlendiği ve New York’un ikonlaşmış sokak fotoğrafçılarının yaşamları ve çalışmalarına ve onlara yıllar boyu ilham kaynağı olan şehre ışık tutan belgesel “Everybody Street”, genç bir adamın kişisel yaşamını ve sanat hayatını korumaya çalışırken M.S. ile yaşamanın sert gerçeklerine uyum sağlama çabasını gözler önüne seren Jason DaSilva imzalı yapım “When I Walk”, yönetmenliğini Patrick Shen’in üstlendiği “The Philosopher Kings” ve Amerika’nın ırk, sınıf ve fırsat sorunlarında rüştünü ispatlama mücadelesi ile ilgili ağır gerçekleri gözler önüne seren ve 2013 “Sundance Film Festivali ABD Belgesel Jüri Özel Ödüllü” “American Promise” yer alıyor.

     Aydınlık Gazetesi - 29.05.2015, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5794989
Online Ziyaretçi Sayısı:35
Bugünlük Ziyaret :1060

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.