02.05.2010 / Plaket Yerine Bir Kasa Domates

Kıraç

     Antalya’nın Kumluca İlçesi’ndeki “11’inci Tarım ve Seracılık Festivali” final gecesinde sahneye çıkan rock müziğin güçlü sesi Kıraç’a, plaket yerine bir kasa domates hediye edildi.

     “Karatepe Stadyumu”nda dün yapılan final gecesinde yaklaşık 20 bin kişi Kıraç’ı izlemek için toplandı. Kumluca, Finike, Demre, Kaş ve Kemer ilçelerinden gelen Kıraç hayranlarından bazıları tribünlerde yer bulamayınca futbol sahasına girerek, konseri oradan izledi. Gördüğü ilgiden ve seyircinin coşkusundan çok mutlu olduğunu belirten Kıraç, “Kumluca'da bu şekilde bir konser olacağını bilseydim, yeni klibimi burada çekerdim. Türkiye’nin nadir seyirci topluluğu olan bir yerde şarkılarımı sizinle paylaştığım için çok mutluyum” dedi.

     Konserin sonunda plaket vermesi için sahneye çağırılan Kumluca Belediye Başkanı AK Partili Hüsamettin Çetinkaya, Kıraç’ın yaz aylarında kendi bahçesinde domates yetiştirdiğini öğrendiğini belirterek, sanatçıya Kumluca domatesini tattırmak istediğini söyledi. Kıraç’ın Kumluca domatesinin tadı ve kokusunu beğenmesi üzerine Başkan Çetinkaya, kendisine bir kasa domates hediye etti. Bu ilginç hediye karşısında şaşıran Kıraç, hediye için teşekkür etti. Daha sonra aslen Kumlucalı olan ve gecenin şeref konuğu olan Merkez Valisi Veysel Dalmaz Kıraç’a plaket verdi.

     Konserin ardından, festivale katkıları nedeniyle muhtarlar ve firmalar ile protokol üyelerine de plaket verildi.

     Hürriyet Gazetesi – 02.05.2010, Pazar




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770072
Online Ziyaretçi Sayısı:36
Bugünlük Ziyaret :997

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.