28.08.2015 / İdil Biret Konserini Basmak İsteyenlere Arka Çıkan İsim Kültür Bakanı Oldu

Ağla Türkiye Ağla    


     “Büyük Birlik Partisi” (BBP)
eski Genel Başkanı Yalçın Topçu, geçici “Bakanlar Kurulu”nda “Kültür ve Turizm Bakanı” olarak yer aldı.

     “Büyük Birlik Partisi” (BBP) eski Genel Başkanı Yalçın Topçu, geçici “Bakanlar Kurulu”nda “Kültür ve Turizm Bakanı” olarak yer aldı. “BBP”li Topçu, “Topkapı Sarayı”ndaki İdil Biret konserini “şarap içiliyor” diye basmak isteyen “Alperen Ocakları”nı savunmuştu.

     Dünyaca ünlü sanatçı İdil Biret’in konserini basmak isteyenleri savunan yeni “Kültür ve Turizm Bakanı” Topçu, buradaki amacın milli ve manevi değerlere sahip çıkma olduğunu öne sürmüştü. Topçu, “Bunun üzerinde kıyamet koparanlara milletin bir bakması lazım. Dikkat edelim, ağızlarına kırmızı bantlar bağlayarak vitrinlerimizi parçalayan, kaldırım taşlarını söken, arabaları yakan güruh için, pek ses seda çıkmaz” demişti.

     “Aynı Hassasiyeti Bölücüye de Gösterin”

     “BBP”li Topçu şunları söylemişti:

     “Benim burada ‘BBP’ olarak söyleyeceğim bir kıvılcımın üzerine benzin dökerek gidenler, aynı hassasiyeti bu ülkeyi bölmeye, parçalamaya çalışanlara karşı göstermemeleri manidardır. Toplumun, milletin dikkatini buraya çekiyorum. Gençler zarar ziyana sebebiyet vermeden milli ve manevi tepkilerini ortaya koymuşlardır. Bunun üzerinde kıyamet koparanlara milletin bir bakması lazım. Dikkat edelim ağızlarına kırmızı bantlar bağlayarak, vitrinlerimizi parçalayan, kaldırım taşlarını söken, arabaları yakan güruh için pek ses seda çıkmaz. Bu güruhu yönlendirenlerin başlarını gider dağlarda bulurlar. Onları kamufle ederek, ellerine saz vererek bu millete anlatmaya çalışırlar.”

     http://odatv.com sitesinden alınmıştır. - 28.08.2015, Cuma




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5794608
Online Ziyaretçi Sayısı:46
Bugünlük Ziyaret :983

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.