10.11.2015 / ‘Temizlik İşleri’ne Devam!

Temizlik İşleri-1    


     Cemal Toktaş ve Nergis Öztürk’ün öncülüğünde kurulan yapım merkezi “Taşra Kabare”, kahkahaların eksik olmadığı oyunları “Temizlik İşleri”ne 12 Kasım’da “Sahne Pulchérie”de devam ediyor.

     Kara güldürü ve absürt türlerinin eğlenceli bir karması olan oyun, Toktaş ve Öztürk’ün yanı sıra Yeliz Kuvancı, Genco Özak, Orhan Bıyıklı, Onur Dikmen ve Serpil Göral gibi isimleri aynı sahnede buluşturuyor.

     Cemal Toktaş ve Nergis Öztürk’ün öncülüğünde kurulan ve kültür-sanat alanında projeler üretecek yapım merkezi “Taşra Kabare”, önceki akşam “Moda Sahnesi”nde sahnelenen “Temizlik İşleri” adlı oyunla “merhaba” dedi. Cemal Toktaş’ın yazdığı ve Ali Altuğ’un yönettiği “Temizlik İşleri”, bilinmeyen bir zaman ve diyarda çok ünlü bir şahsiyetin evinde geçiyor ve evin temizlikçisinin başına gelen tuhaf ve komik olayları konu alıyor. Toplumun iletişimsizliğe ve tahammülsüzlüğe sürüklenişini kendine has hicviyle eleştiren “Temizlik İşleri”, gerçeküstü olay akışıyla absürt komediye bürünerek seyirciye çok eğlenecekleri dakikalar vaat ediyor.

Temizlik İşleri-2


    
12 Kasım’da ikinci kez seyirciyle buluşacak olan oyun, 19 ve 26 Kasım tarihlerinde de “Sahne Pulchérie”de, 25 Kasım’da ise “Moda Sahnesi”nde izlenebilecek.

     Aydınlık Gazetesi - 10.11.2015, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5795711
Online Ziyaretçi Sayısı:25
Bugünlük Ziyaret :1142

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.