08.05.2010 / Gülben'i Köyümüze Getir

Mustafa Erdoğan Serik'te


     Antalya’nın Serik İlçesi Belediye Başkanı MHP’li Mehmet Habalı’yı ziyarete gelen “Anadolu Ateşi”nin Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan’ı karşılarında gören köylü kadınlar, Erdoğan’a, “Biz Gülben Hanım’ı çok seviyoruz. Ne olur Gülben Ergen’i köyümüze getirin” dedi.

     Serik’e bağlı Belkıs Beldesi’ndeki “Gloria Aspendos Arena”da gösterilerine devam eden “Anadolu Ateşi Dans Grubu”nun Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, Serik Belediye Başkanı Mehmet Habalı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Habalı, “Folkloru dünyaya tanıtmakta önemli bir misyon üstlendiniz. Bunu da başararak, dünyada bir marka oldunuz. Biz yerel yöneticiler olarak, sizlere her zaman destek vermeye hazırız” diye konuştu. Habalı, ziyaretin anısı olarak Erdoğan’a “Eşiniz Gülben hanımefendi ile kahve içersiniz” diyerek bir kahve fincanı takımı hediye etti.

     Daha sonra belediye önündeki “Cumhuriyet Meydanı”nda kurulan kermesi de gezen Erdoğan, burada köylü kadınların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kadınlar, Erdoğan’a, “Biz eşiniz Gülben Hanım’ı çok seviyoruz. Ne olur Gülben Ergen’i köyümüze getirin. Sizi köyümüzde konuk etmekten çok mutlu olacağız” dedi. Köylü kadınlar Erdoğan’a gözleme ve ayran ikramında da bulundu.

     Gördüğü sıcak ilgi karşısında mutlu olan Erdoğan ise kendisinin sürekli Serik’te olduğunu, ancak Gülben Ergen’le de birlikte en kısa sürede ilçeyi ziyaret edeceklerini söyledi.

     Hürriyet Gazetesi - 08.05.2010, Cumartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770637
Online Ziyaretçi Sayısı:41
Bugünlük Ziyaret :1037

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.