24.11.2015 / Mavi Nota e-Müzik Gazetesi, İnteraktif Ortamda Bugün 11. Yılına Ulaştı

Mavi Nota'nın Eski Görünümü

     1993 yılı Ocak ayında basılı yayın olarak ve “Mavi Nota Müzik ve Sanat Dergisi” adıyla yayın hayatına başlayan “Mavi Nota”, basılı yayın olarak 25 sayı yoluna devam etmiş ve ekonomik nedenlerden dolayı bu 25 sayı sonunda yayınını durdurmak zorunda kalmıştı.

 

     Geçen zaman içinde teknolojinin sağladığı olanakları kullanmak amacıyla sanal ortamda yayınına devam etme kararı alan “Mavi Nota”,  24 Kasım 2005 yılında izlemekte olduğunuz bu adrese taşınarak “Mavi Nota e-Müzik Gazetesi” altında, “günlük müzik gazeteniz” sloganıyla yayınına devam etmiş ve bugün bu alanda 10. yılını doldurarak 11. yılına adım atmıştır.

Mavi Nota 11. Yıl
 

     Ülkemizdeki müzik türlerini ulusal ve evrensel ölçütler açısından nesnel bir biçimde ortaya koymak amacıyla yayına başlayan ve geride kalan 23 yılda bu yolda asla ödün vermeden yayınına devam eden “Mavi  Nota e-Müzik Gazetesi”, binlerce makale, binlerce fotoğraf, özel belgeler, video kanalı ile video kliplerin, konserlerin yayımlandığı “LiveWeb Kanalı”, süreli müzik yayınının yapıldığı “Chopin Radyo” ve gazetenin adını taşıyan “Mavi Nota Radyo Kanalı”, elektronik müzik sözlüğü ile birlikte yaklaşık olarak elli bin  civarında maddeyi  ihtiva etmektedir.

 

     Ayrıca müzik temalı bir gazete olarak, cesur ve sağlam habercilik anlayışı, konulara sağlam eleştirel yaklaşımı ile müzik sanatının çağdaş yolda savunucusu olan “Mavi Nota”, Ulu Önder Atatürk’ün çizdiği sanat anlayışı ilkeleri çerçevesinde yolunda yürümektedir.

 

     http://www.mavi-nota.com sitesinden alınmıştır. - 24.11.2015, Salı

 

     Fotoğraf: Gazetenin eski görünümü...




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5797022
Online Ziyaretçi Sayısı:23
Bugünlük Ziyaret :1215

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.