06.05.2010 / Üstsüz DJ Bu Kez Bikiniyle Sahnede

DJ Belena

     Üstsüz DJ geleneğinin öncülerinden DJ Belena, Antalya’nın Kemer İlçesi’ndeki “Club Redroom”da, önceki performanslarının aksine bikinisiyle sahneye çıktı.

     Dünyanın çeşitli ülkelerinde ve Türkiye’de bugüne kadar yaptığı şovlarla adından sıkça söz ettiren “Üstsüz DJ” geleneğinin öncülerinden Rus DJ Belena, son olarak “Kemer Ayışığı Parkı”nda bulunan “Club Redroom”da sahneye çıktı. Çoğunluğu Rus ve Fransız müşterilere yaptığı müzikle, unutamayacakları dakikalar yaşatan Belena, Rus şov grubu ile birlikte sabahın ilk ışıklarına kadar sahnede kaldı.

     Bugüne kadar Kemer’de çok sayıda performans sergileyen ve üstsüz şovlarıyla dikkatleri üzerine çeken Rus DJ, bu performansında beklentinin aksine bikinisiyle performans sergiledi.

     Daha önce de Kemer’e gelen üstüsüz DJ’lerden bazıları “Artık müziğimizle anılmak istiyoruz” diyerek bikinilerinin üstlerini çıkarmamıştı. Belena “Göğüslerimle değil, müziğimle anılmak istiyorum" dedi. Kulübü dolduran yerli ve yabancı tatilciler, Belena’nın çaldığı müzikler eşliğinde sabaha kadar dans edip eğlendi.

     Hürriyet Gazetesi – 06.05.2010, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771461
Online Ziyaretçi Sayısı:43
Bugünlük Ziyaret :1059

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.