21.03.2016 / Onların Farkına Varın

Down Sendromlu Çocuk


    
Bugün “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü”.

 

     ……………………………………………………………

 

     ‘Cesaretin Kanatlara İhtiyacı Yoktur’

 

     “Kadıköy Belediyesi” ve “Bi Tiyatro” ekibi “Down Sendromu Farkındalık Günü”nde farklı bir etkinliğe hazırlanıyor. “Cesaretin Kanatlara İhtiyacı Yoktur” atölyesinde farklı yaş gurupları bir araya gelerek bunun nasıl bir zenginlik olduğunu görecekler.

 

     ‘Normal’, ‘Anormal’, ‘Değişik’, ‘Engelli’ her biri ötekileştirme içeren tanımlamalara inat “Farklılık zenginliktir” diyen “Bi Tiyatro” ekibi “Kadıköy Belediyesi” işbirliği ile “21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü”nde atölye yapacak.

Cesaretin Kanatlara İhtiyacı Yoktur 

     Oyuncu ve “Bitiyatro” kurucusu Laçin Ceylan ve Esin Aksoy önderliğinde, engelli bireylere yönelik “Cesaretin Kanatlara İhtiyacı Yoktur Eğitim Atölyesi” “Kadıköy Belediyesi Caddebostan Kültür Merkezi”nde başlıyor. “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü”nde gerçekleşecek “Cesaretin Kanatlara İhtiyacı Yoktur” atölyesinde farklı yaş gurupları ile bir araya gelerek hayal gücü, nefes ve duyu çalışmaları yapılacak. “Kadıköy Belediyesi Engelli Merkezi” ve “Bi Tiyatro” ekibinin işbirliği ile gerçekleşecek olan atölye “İstanbul Kalkınma Ajansı” tarafından destekleniyor. 21 Mart 2016 Pazartesi günü saat 13.00-16.00 arasında “Kadıköy Belediyesi CKM Küçük Salon”da gerçekleşecek olan eğitimlerde nefes alma, hayal gücü, ses kullanımı ve duyu çalışmaları yapılacak. Katılım ücretsiz.

 

     Aydınlık Gazetesi - 21.03.2016, Pazartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5798339
Online Ziyaretçi Sayısı:31
Bugünlük Ziyaret :1251

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.