02.05.2013 / Uşak’ta ‘Akademik Oda Orkestrası’ Konser Verdi

Uşak Akademi Orkestrası


    
“Uşak Belediyesi”nin kültürel ve sanatsal faaliyetleri kapsamında “Akademik Oda Orkestrası” konser verdi. “Atatürk Kültür Merkezi”ndeki konsere Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Metin Kutlar, Uşak Belediyesi İç Denetçisi Kazım Dikmentepe, Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Kozak, sanatseverler ve vatandaşlar katıldı.

 

     Konserlere devam ettiklerini bildiren Uşak Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Kozak, bir sanatsal etkinliği daha yapmanın hazzını yaşadıklarını bildirdi. Belediyenin sanat ile ilgili hassas olduğunu vurgulayan Kozak, “Belediye olarak kentimizin sanata doyması ve sanat ile iç içe yaşaması adına birçok etkinlik gerçekleştiriyoruz. Bugün gerçekleşen konserimiz de bu kapsamda düşünülmüştür. Gördüğümüz yoğun ilgi güzel bir iş yaptığımızı bize tekrar göstermektedir. Bu nedenle sanatsal organizasyonları önemsiyoruz” dedi.

 

     Yerel sanatçılara da destek verdiklerini hatırlatan Kozak, kentin öz değerlerinin desteklenmesi ile daha iyi noktalara geleceklerine inandıklarını belirtti. Bundan sonra da sanatsal etkinliklere dolu dolu devam edeceklerini ileten Kozak, “İlimizde sanatın yanında olmaya ve desteklemeye devam edeceğiz. Bundan sonra da geçmişte olduğu gibi sanatın ilimizde her yönü ile icra edilmesini sağlayacağız. Belediye olarak titiz bir planlama ile sanat dostu kentimize sanatı hak ettiği gibi sunacağız. Bu nedenle gelen her türlü sanatsal talebi önemsiyoruz” ifadesini kullandı.

 

     www.haberborsa.com.tr sitesinden alınmıştır. - 02.05.2013, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5797145
Online Ziyaretçi Sayısı:18
Bugünlük Ziyaret :1219

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.