22.07.2014 / Eski Aşk Kuliste

Teoman


    
Teoman, “Harbiye Açıkhava Sahnesi”nde İstanbulluları rock müziğe doyurdu. Konsere evliliklerinin çalkantıda olduğu söylenen 1.5 yıllık eşi ayşe Kaya gelmedi. Teoman’la bir dönem aşk yaşayan Deniz Akkaya ise kulise kadar giderek ünlü yıldıza destek oldu. Teoman’ı dinlemeye gelenler arasında Meltem Cumbul, Ceylan Çapa, Ömür Gedik gibi pek çok ünlü vardı.

 

     Bütün Yalnızlar Toplandı

 

     Rockçı Teoman, “Harbiye Açıkhava Sahnesi”nde verdiği konserde yine tıklım tıklım bir kitleye en sevilen şarkılarını söyledi. Eşi Ayşe Kaya’dan boşanacağı iddialarıyla gündemde olan Teoman’ı izlemeye gelenler arasında Burak Özçivit’ten iki ay önce ayrılan sosyetik güzel Ceylan Çapa, eşinden geçen yıl ayrılan Meltem Cumbul ve Teoman’la bir dönem aşk yaşayan Deniz Akkaya da vardı. Çapa, konser için tatiline ara verdi.

 

     Eski Aşkından Kuliste Destek

 

     Eşi Ayşe Kaya’nın gelmediği konserde, Teoman’ı eski sevgilisi Deniz Akkaya yalnız bırakmadı ve konser öncesi kuliste moral verdi.

 

     “Bana Öyle Bakma Anlayacaklar”

 

     Tatilde olduğu için konsere gidemeyen Özge Ulusoy arkadaşlarından canlı aldığı “Bana Öyle Bakma” videosunu paylaşarak, “En sevdiğim... Orada olmak isterdim. Bana öyle bakma anlayacaklar...” yazdı.

 

     Gazete Vatan - 22.07.2014, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769368
Online Ziyaretçi Sayısı:46
Bugünlük Ziyaret :917

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.