26.12.2013 / Uyuşturucu Tedavisi Görecek!

Tarkan


    
Mahkemeden flaş karar...

 

     Mahkeme Tarkan’a “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak” suçundan 1 yıl boyunca denetimli serbestlik ve tedavi uygulanmasına karar verdi. Megastar, 3 haftada bir hem kontrol edilecek hem de tedavi görecek...

 

     Uyuşturucu kullanmak ve bulundurmaktan “İstanbul 3. Ağır Ceza Mahkemesi”nde yargılanan megastar Tarkan için yargı kararını verdi. Tarkan’ın avukatı Sinem Oskay Baş, “Müvekkilimin samimi beyanları dikkate alınarak etkin pişmanlık hükümlerinin uygulanmasını, ceza verilmemesini istiyoruz. Aksi takdirde bir tedavi verilmeksizin sadece denetim serbestlik hükümlerinin uygulanmasını talep ediyoruz. Zaten müvekkilim uyuşturucuyu kısa bir süre kullanmıştır. Savcılık ve mahkemedeki ifadelerinde de samimi bir şekilde pişman olduğunu dile getirmiştir” dedi.

 

     Tedavi Görecek

 

     Mahkeme kararında sanıklar Tarkan Tevetoğlu’nun yanı sıra Gökhan Yüzbaşıoğlu, Bekir Saçar, Fiona Heriş, Gülperi Erçetingöz, Özlem Dinler Altun’un “uyuşturucu madde kullanmak amacıyla bulundurmak” suçundan hakkında 1 yıl boyunca tedavi ve denetimli serbestlik uygulanmasına karar verdi. Tarkan 3 haftada bir denetimli serbestlik bürosuna giderek hem danışman eşliğinde kontrol edilecek hem de tedavi görecek.

 

     Gazete Vatan - 26.12.2013, Perşembe




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5770296
Online Ziyaretçi Sayısı:51
Bugünlük Ziyaret :1016

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.