01.03.2016 / Bülent Ersoy’dan Ömür Gedik’e Çok Sert ‘Kürk’ Cevabı

Ersoy, Bülent


    
“Kanal D”de yayınlanan “Renkli Sayfalar” programına telefonla bağlanan Bülent Ersoy, önemli açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde “Hayvanları severim ama kürküm orijinal” diyerek eleştiri oklarını üzerine çeken Ersoy, programda hayvanseverliğiyle bilinen Ömür Gedik ile de karşı karşıya geldi.

 

     İşte Ersoy’un o açıklamaları:

 

     Kur’andan Örnek Verdi

 

     “Tabiatın içerisinde denge nasıl kurulmuş? Kuran-ı Kerim’de ne diyor ‘hayvanların etinden, sütünden, derisinden istifade edebilir’ deniyor. Allah bunu bu şekilde buyurmuş. Biz Allah’ın koyduğu kurallar üzerine konuşamayız. Yırtıcı hayvanlar kendi aralarında birbirini parçalıyor, öldürüyor... Hatta insanoğluna da saldırıyor. ‘Bu dengeyi soruşturmaya kalkarsak günah işlemiş oluruz’ diyorum ben kendi adıma. Beyinlerine vuruluyor da, ilaçla öldürüyorlar da... Bunlar hiç insani değil orada hem fikiriz.

 

     Kürk Giymeye Devam Edeceğim

 

     Kürk giymeye devam edeceğim. 12 tane kürküm var. Kendimi sıfır hatalı, cici çocuk kalıbına sokma uğraşında değilim.

 

     Vefat Eden Aslan Gibi Çocuklar Hiç Rahatsız Etmiyor mu?

 

     Vefat eden aslan gibi çocuklar var. Onlar sizi hiç rahatsız etmiyor mu? Annelerin evlatları için ağıtlar yakması, annelik bambaşkadır, ben anne değilim... Bilemem! 20 yaşına kadar besle sonra cenazesi eline gelsin. Bunlar da hayatın içindeki gerçekler. Hayvanları kabul ediyoruz. Onlar çok özel yaratıklar. Ağzı olup, dili olmayan ruh zengini yaratıklar olarak adlandırıyorum ben hayvanları. Bozuk bir ruh halindesiniz “ay çekil şuradan” diyorsunuz. Gidiyor bir köşeye “beni ne zaman çağıracak” diye bekliyor. Hem bunları hissedip hem de kürk giymek belki söylediğiniz gibi biraz çatışıyor.

 

     Hayvanseverler de Kim Oluyormuş

 

     Ben Allah’tan başka kimseden korkmam! Hayvanseverler de kim oluyormuş? Bana yumurta atanı trafik kazası geçirmişten beter ederim. Hiç öyle şeylere prim vermem. Madem bunları söylediler cuma günü yine kürk giyeceğim gazinoda. Ben tehdite, şantaja hiç gelmem.

 

     Gazete Vatan - 01.03.2016, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5769041
Online Ziyaretçi Sayısı:46
Bugünlük Ziyaret :823

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.