03.10.2016 / İzmir’de Her Yaştan Seyirci İçin Tiyatro

Aşkın Vatanı Yoktur


    
“İzmir Büyükşehir Belediyesi”, Ekim ayında toplam 17 tiyatro oyununa ev sahipliği yapacak. Yetişkinlerin yanı sıra çocukları da unutmayan “Büyükşehir”, usta oyuncuları İzmirli sanatseverlerle buluşturuyor. Oyunların çoğu ücretsiz, ücretli olanlar ise sembolik olarak sadece 1 TL.

 

     Sıradaki Oyunlar

 

     Türk edebiyatının ünlü şair ve yazarı Nazım Hikmet’in “Aşkın Vatanı Yoktur” adlı eserinden “Özgür Tiyatro” tarafından sahnelenen oyun, dün “Kültürpark İzmir Sanat”ta izleyicilere sunuldu.

 

     5 Ekim 2016’da “Selçuk Efes Tiyatro Salonu”nda, sır ve ihanet dolu bir serüveni anlatan “Sadakat”, 8 Ekim’de tiyatrocu Hülya Savaş’ın hem yazıp hem oynadığı tek kişilik komedi oyunu “İki Ters Bir Düz Hayatlar”, Seferihisar’da seyirciylr buluşacak. Sanat takviminin 9 Ekim tarihli yaprağında, “Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu”nun sahneye koyduğu “Markopaşa Müzikali” var. Oyun, “Kültürpark İsmet İnönü Sanat Merkezi”nde... Aynı sahnede 23 Ekim günü, Samim Kocagöz’ün yazdığı, Ali Ulvi Hünkar’ın yönettiği “Islak Ekmek” sunulacak.

 

     “Tiyatro Viva” tarafından sahneye konan “Eğer Bir Gün Azrail Bir Aşk Şarkısı Çalarsa” adlı oyun ise, 16 Ekim’de “Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi”nde izleyiciyle buluşacak.

 

     “Sihirli Orman - Ormanla Barışmak”, “Benim Adım Palyaço”, “Mutmutlar ve Mutluluk Taşı”, “Kayıp Masallar”, “Oyuncak Tamircisi”, “Sihirli Sahne”, “Erli’nin Hazinesi”, “Geleceğe Bir Damla”, “Düşüne Taşına”, “Hayvanlar Çiftliği” adlı oyunlarsa çocukları düşündürürken eğlendirecek...

 

     Aydınlık Gazetesi - 03.10.2016, Pazartesi




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5794621
Online Ziyaretçi Sayısı:39
Bugünlük Ziyaret :983

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.