04.01.2017 / Gonca Vuslateri: Allah’ım Yardım Et

Vuslateri, Gonca


    
Oyuncu Gonca Vuslateri, dün sosyal medyada yayılan iki üzücü haberle ilgili tepkisini ortaya koydu.

 

     Çanakkale’de bir kediyi koli bandıyla sararak görüntülerini sosyal medyada paylaşan iki kişi, yapılan suç duyurusu üzerine gözaltına alındı. Bu olay sosyal medyada büyük tepki gördü. Hayvanseverleri derinden etkileyen bu vahşete Gonca Vuslateri de tepki gösterdi.

 

     Ünlü oyuncu, “Kediyi de bantlayıp ‘şaka yapmıştık’ diyen insanlarla aynı ülkede yaşıyorum. Yok diyorum çoğunluk buysa ben salağım. Normalde kediyi yuvarlayıp k.çıma don yapmam lazım, ama nedense kıpırdar diye korkuyorum! Allah’ım yardım et” ifadelerini kullandı.

 

     Antalya’nın Muratpaşa İlçesi’nde nüfus cüzdanı olmadığı için 4 hastanenin de kabul etmediği 7 yaşındaki Suriyeli çocuğun ölümüne de isyan eden Vuslateri, “7 yaşında çocuk ateşlenmiş nüfus cüzdanı yok diye ölmüş diyorum, nüfus cüzdanı yoksa ölsün zaten... İlacı nereye yazacaklar, reçeteye lazım falan diyorlar... bu apayrı bir konu! Zaten milletçe kalbimiz parçalanıyor her gün. Bir de koli bandıyla kediyi bantlayan iki tane ‘tuhaf’ insan! Yahu ne oluyor, dünyada ölüm diye bir şey var! Bizimki kedi bantlıyor. İşte diyorum şeytanın konuştuğu an bu an. Anasını satayım ne kadar terörist varsa zihnimde uyanıyor. Kana bakar hale geliyorum, damarlarıma kadar kin. Kapatacaksın benim bu mahvolmuş ülke kahrımla bu adamları bir odaya. Bak bakayım nasıl bir bant çıkıyor o odadan. Sonra bir derin nefes alıyorum. Dur diyorum, bu zaten yaptıkları. Kanma! İnadına! İnsanı seviyorum! Hayvanı seviyorum! Doğayı seviyorum! Ve katil olmamayı apaydınlık zihin olmayı seçiyorum. Şarkıda bile söylüyor Ozan: Hadi gelin üstüme, korkmuyorum!” mesajını yayımladı.

 

     Gazete Vatan - 04.01.2017, Çarşamba




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5796404
Online Ziyaretçi Sayısı:27
Bugünlük Ziyaret :1182

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.