04.01.2017 / Ailece Tiyatro

Ailece Tiyatro


    
Amatör bir ekiple kurulan “Aydın Efeler Belediye Tiyatrosu”, Güngör Dilmen’in “Aşkımız Aksaray’ın En Büyük Yangını” isimli oyunuyla “Aydın Kültür Merkezi Dr. Hidayet Sayın Salonu”nda perdelerini tiyatro severlere ilk kez açtı.

 

     Oyunun yönetmenliğini “Direklerarası Seyircileri Yönetmen Ödüllü” Arkın Selek yaptı. Oyun, 600 kişilik salonu dolduran izleyiciler tarafından büyük ilgi görerek ayakta alkışlandı. Oyunu eşi ve oğluyla izlemeye gelen “Efeler Belediyesi” Başkanı Mesut Özakcan, yönetmen Arkın Selek ve tüm oyuncuları tek tek tebrik ederek günün anısına Selek’e çiçek sundu, sürekli başarı diledi.

 

     Tiyatro Bir Sevdadır

 

     Yönetmen Arkın Selek, ekipteki arkadaşlarını şöyle tanıttı: “Biz bir aileyiz, ama öyle sözde değil. Gerçekten aileyiz. Baba oğul aynı sahnedeyiz. ‘Efruz Bey’ rolünde baba, jeoloji mühendisi Oğuzhan Aydın; oğlu ise üniversite öğrencisi Metehan Aydın. Çocuk oyuncumuz Güneş Ayna’nın annesi kostüm sorumlumuz İngilizce öğretmeni Berna Ayna; babası ise İngilizce öğretmeni Savaş Ayna reji masasında ses sorumlusu. Eşim Emel Selek de reji masasında ışık sorumlusu. Aramızda aşıklar, nişanlılar, evliler, çoluk çocuk gelenler var. 40 kişilik kocaman bir aileyiz aslında. Tiyatro bir sevdadır ve bizler bu sevdanın peşinden gidiyoruz. Umuyoruz, kentimizde aydınlık yarınlarda hep beraber el ele vererek sizlerin katkılarıyla tiyatro hayallerimizi gerçekleştirebiliriz.”

 

     Aydınlık Gazetesi - 04.01.2017, Çarşamba




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5797482
Online Ziyaretçi Sayısı:23
Bugünlük Ziyaret :1232

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.