12.02.2017 / ‘Emeğim Başımın Üstündedir’

Yücesoy, Işıl


     Işıl Yücesoy, önceki akşam “Beyoğlu Garaj İstanbul”da sahneye çıktı.

 

     Işıl Yücesoy sahnede “72 yaşındayım ben de varım Ajda Pekkan ile aynı yaştayız. İnat olsun diye şarkı söyleyeceğim. Hem de “Bağdat’ı okuyacağım” dedi.

 

     Yıllara meydan okuyan duayen kadın oyuncu Işıl Yücesoy, önceki akşam “Beyoğlu Garaj İstanbul”da sahneye çıktı. Yücesoy söylediği şarkıları ve şarkı aralarında yaptığı espirili konuşmaları ile hayranlarını kendine bir kez daha hayran bıraktı. Işıl Yücesoy sahnede “72 yaşındayım ben de varım Ajda Pekkan ile aynı yaştayız. İnat olsun diye şarkı söyleyeceğim. Hem de ‘Bağdat’ı okuyacağım” dedi. Oyuncu sahneye çağırdığı Yonca Lodi’yle kendisine ait olan bir şarkıya birlikte düet yaptı. Yücesoy, “Bir gün Kapadokya’da setteyim. Çok yorgundum, eve geldim. Televizyonda bir kız şarkı okuyor. Beni sesi ve şarkısının sözleri çok etkiledi, yalan söylüyorsam şerefsizim. Üç yıl bu ‘Milat’ şarkısıyla ağladım” dedi.

 

     Plağı Başının Üstünde Taşıdı

 

     Işıl Yücesoy sahnedeyken yapımcısının sürpriziyle karşılaştı. Yücesoy’a sahnede 37 yıl aradan sonra yeniden stüdyoya girerek yaptığı yeni piyasaya çıkacak olan “Zamansız” adlı albümü verilince şaşkınlığını gizleyemedi. Yücesoy’a verilen hediye paketini açması için hayranları ve sevenleri tezahürat yapınca Yücesoy, “Israrınıza dayanamadım açayım bari” dedi. Yücesoy, “Buraya gelirken plağımın çıkıp, çıkmadığını sordum. ‘Gümrükte takıldı’ dediler, bana büyük bir sürpriz oldu. ‘Long Plak’ herkese nasip olmaz” diyerek plağı başının üstünde taşıdı.


     Gazete Vatan - 12.02.2017, Pazar




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5771135
Online Ziyaretçi Sayısı:48
Bugünlük Ziyaret :1049

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.