28.03.2017 / ‘Adalet Sizsiniz’ Kartal’da Coşturdu

Adalet Sizsiniz


     “Adalet Sizsiniz” adlı oyun, “Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü”nün Mart ayı programı kapsamında Kartal’da sahnelendi. Başrollerini Rutkay Aziz ve Taner Barlas’ın üstlendiği oyun, izleyenler tarafından çok beğenildi.

 

     “Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi”nde sahnelenen oyunu izlemeye gelenler arasında Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Meclis üyeleri ve birim müdürleri de yer aldı. Yoğun bir tiyatrosever kitlesinin izlediği oyun, yaklaşık 1 saat sürdü. Ümit Deniz tarafından kaleme alınan dramda, efsane oyuncular Rutkay Aziz ve Taner Barlas; Sokrates, Galileo, Sacco ile Vanzetti hikayelerinden yola çıkarak, dünya tarihinde yaşanan adaletsizlikleri ve günümüze yansımalarını aktardı. Oyunun sonunda Rutkay Aziz ve Taner Barlas, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

 

     Oyunun sonunda iki ünlü oyuncuya teşekkür ederek plaket sunan Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, “Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde kültür programlarımız tüm hızıyla sürecek. Salondaki yoğun katılım, bunun en önemli destekçisidir. İzlemeye doyamadığımız bu değerli oyunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.


     Aydınlık Gazetesi - 28.03.2017, Salı




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5795768
Online Ziyaretçi Sayısı:34
Bugünlük Ziyaret :1147

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.