29.04.2017 / Kemal Sunal Sergisi ANKAmall’da

Kemal Sunal Sergisi


     “Kemal Sunal’ın film afişleri, kostümleri, fotoğrafları, tiyatro ve film aksesuarları ile özel eşyalarından oluşan sergisi Gül Sunal ve Ezo Sunal’ın katılımıyla ANKAmall’da başlıyor.”

 

     Türk sinemasının büyük ismi Kemal Sunal’ın film afişleri, kostümleri, fotoğrafları, tiyatro ve film aksesuarları ile özel eşyalarından oluşan sergisi Gül Sunal ve Ezo Sunal’ın katılımıyla “ANKAmall”da başlıyor.

 

     Unutulmaz tiplemeleri ile gönüllerde taht kuran Türk sinemasının önemli isimlerinden Kemal Sunal’ın filmlerinde kullandığı kostümler ve özel eşyalarından oluşan ve bugün saat 15.00’te açılacak olan sergi Ankara’da Kemal Sunal’la nostalji rüzgarı estirecek. Sunal’ı Ankaralılarla buluşturan sergide büyük sanatçının Gül Sunal’a yazdığı mektuplar da yer alırken görenlere duygusal anlar yaşatacak. 7’den 70’e herkesin sevdiği, filmlerini bugün bile herkesin kahkahadan gözyaşına boğularak izlediği büyük sanatçının film afişleri sinema yaşamını da yeniden gözler önüne serecek.

 

     “Mavi Boncuk”, “Davaro”, “İnek Şaban”, “Kibar Feyzo”, “Düttürü Dünya”, “Süt Kardeşler”, “Davacı”, “Garip” gibi unutulmaz filmlerin afişleri görenleri eski günlere götürecek.


     http://www.ulusalkanal.com.tr sitesinden alınmıştır. - 29.04.2017, Cumartesi (Dilek Bozdemir)




Son Güncelleme:02.08.2021 22.17
Toplam Ziyaret:5795872
Online Ziyaretçi Sayısı:32
Bugünlük Ziyaret :1159

Bu Site En İyi Firefox,Chrome,Safari'de ve 1024x768 Çözünürlüğünde Görünür.